3 Aydır Kirası Ödenmeyen Ev Sahibini Kahreden Olay! Kiracısının Evine Girdiğinde Hayatının Şokunu Yaşadı

TAKİP ET

Batman'da evini Afgan uyruklu aileye kiralayan Sadullah Yüce, 3 ay boyunca kirası ödenmeyince kiraladığı eve gitti. Eve girdiğinde ise hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar…

Batman’da evini Afgan uyruklu aileye kiralayan Sadullah Yüce, 3 ay boyunca kirası ödenmeyince kiraladığı eve gitti. Eve girdiğinde ise hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar…

Batman’da yaşayan Sadullah Yüce, evini Afgan uyruklu kişilere kiraladı. Bir süre sonra ise Afgan uyruklu kiracılar memleketlerine gidip bir süre de gelmeyeceklerini ev sahiplerine söylediler ve oradan ayrıldılar. Ev sahibi de 3 ay boyunca kiralarının ödenmemesinden dolayı, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan evini başka birisine kiralamaya karar verdi. Bu sebeple de öğle saatlerinde kiraya vereceği evin içine bakmak için eve gitti. 

BATTANİYEYE SARILI CESET BULDU 

Evin içerisine girdiğinde yoğun kötü bir koku ile karşı karşıya kalan Sadullah Yüce, banyoya girdiğinde battaniyeye sarılı ve çürümeye başlamış bir ceset buldu. Cesedi görünce adeta hayatının şokunu yaşayan Yüce durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri ise evin bulunduğu mahalleyi güvenlik şeridi ile çevirdi. 

Olay yerinde incelemelerin tamamlanmasının ardından ise ceset savcının da incelemesinin ardından otopsi yapılması için Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Olaya ilişkin kısa bir açıklama yapan ev sahibi Sadullah Yüce ise "Afganlı fakir fukara insanlar evde kalıyordu. 2-3 ay boyunca kira vermeyince kapıyı açtık ve böyle bir şeyle karşılaştık" dedi.
Olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

 

Batman Batman haberleri gündem haberleri 3. sayfa haberleri