17 - 23 Aralık Haftalık Burç Yorumları Susan Miller! Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor?

TAKİP ET

Güneş, Uranüs'e uyumlu bir açı kazandığı için, farklı bir şey beklentisi ve heyecan isteyebilir. Bu konu Perşembe günü zirvede olsa da, bundan önceki günleri etkileyebilir. Peki, bu hafta burcunuzu neler bekliyor? 17 - 23 Aralık Haftalık Burç Yorumları neler? İşte bu sorunun yanıtı...

Haftanın ilerleyen kısmı çok daha yoğun olacak ve Venüs'ün hayatına çok romantik ve ruhsal bir unsur getirmek için Cuma günü Neptün ile hizalanması çok güzel. Aynı gün, Merkür, tesadüfi bir karşılaşma ile çakışabilecek Yay burcundaki geniş Jüpiter ile birleşecek. Ayrıca o gün, güneş dört haftalık bir süre için Oğlak burcuna girecek. Bu, gelecek yıl hakkında düşündüğünüz ve 2019'da başarmayı umduğunuz yılın zamanı, iyi değerlendirin. 
Cumartesi günü dolunay özellikle hassas olanıdır. Mümkünse, azaltılmış bir program almak akıllıca olabilir, bu nedenle gününüze giderken daha az baskı altında hissedersiniz. İşte haftalık burç yorumları…

Koç Haftalık Burç Yorumu

Bir hafta süren gezi, yoğun yolculuklar ve sevdiklerinizle tatilin ihtişamı için hazırlanın. Her şey beklediğiniz gibi gitmeyecek - ama beklenmedik karşılaşmalar ve büyüleyici sohbetler heyecanla hayatta kalmanıza yardımcı olabilir! Ekstra şefkatli hissedeceksin ve bu hafta vereceksin, hatta manevi ya da dini bir etkinliğin tadına varabilirsin. Güneş, Oğlak burcuna ve Cuma günü hedeflerinize ve kariyer sektörüne geçtiğinde, gevşek uçları birleştirmek ve 2019 için her şeyi sıralamak için sabırsızlanıyorsunuz! 

Boğa Haftalık Burç Yorumu

Biraz değişime ihtiyacın var mı, Boğa? Önceden her türlü büyük kararları düşünün, ama güneş ile enerjik Uranüs arasındaki olumlu yönlerden dolayı, her şey sizin lehinize olacak gibi görünüyor! Bu hafta da bazı romantizm ve özel tarihler getirebilir - bir partnerle bir gece ya da yeni bir aşk ilgisi verimli olacaktır! Güneş, Oğlak burcuna ve Cuma günü seyahat sektörüne geçtiğinde, daha hafif ve parlak hissetmeye başlayacaksınız. –

İkizler Haftalık Burç Yorumu

Beklenmedik bir davet için hazırlıklı ol! Daha iyi tanımak istediğiniz biriyle yeni ve harika bir bağlantıya yol açabilir. Konuşkan Merkür ile hafta sonlarında genişleyen Jüpiter arasındaki birleşme, bir konuşma ve tartışılan harika fikirlerle sizi heyecanlandırabilir. İyi şeyler önde! Ve güneşin, Oğlak burcuna ve Cuma günü iş dünyasına ve paylaştığın varlıklara girmesiyle, o parayı yapmak için fikirlerle dolu olacaksın, tatlım. 

Yengeç Haftalık Burç Yorumu

Bu fırsat için büyük bir hafta, Kanser! Uyanık ol ve yeni bir iş kurşunu ya da işi yoluna yöneltin. Güneş cuma günü Oğlak burcuna ve ilişki bölgenize girdiğinde, hisse almak ve arkadaşlarınızla sevdikleriniz hakkında ne hissettiğinizi düşünmek için ilham alırsınız. Bu konularda konuşmak için iyi bir zaman! Ve Cumartesi günü tabelasındaki dolunay ile özellikle yeni durumlarda ya da yeni tanıdıklarla ilgili olarak daha fazla duygusal hissedebilirsiniz. 

Aslan Haftalık Burç Yorumu

Huzursuz hissetmek mi ? Güneş, sizin koruyucu gezegeniniz, Uranüs'ü rahatsız ediyor ve pozitif bir geçiş olmasına rağmen, biraz daha uçta hissediyor olabilirsiniz. Hey, bunu kendi yararına kullan ve ayak parmaklarında kal! Daha derin akımlar, para, mülk ve derin kişisel meseleler etrafında yapılan aile tartışmalarına işaret eder - zor olmak zorunda değildir ve açık iletişim, herkes için iyi bir sonuca yol açabilir. 

Başak Haftalık Burç Yorumu

Ev ve aile meselelerine bir başka vurgu daha! O arenada gözlerini korkutmak için gözlerini dört aç. Eğer bekarsanız, bölgenizdeki nefis Venüs ve eterik Neptün arasındaki hoş bir bağ, çiçek açıcı bir romantizm potansiyeline işaret eder. Ve eğer çekilirsen, bazı ekstra cızırtılı zamanların yoluna düştüğü anlamına gelebilir. Ve Salı günü Yay burcunuzdan ve ev bölgenizden, Oğlak burcundan ve boş zamanlarınızdan ve romantizm sektöründen cuma günü hareket edince, boş zamanınızı en iyi şekilde kullanabilmeniz için bir avantaj elde edersiniz.

Akrep Haftalık Burç Yorumu

Para kazanmak için hazır olun. Görünüşe göre, bazılarının senin yoluna gelme ihtimali var, o yüzden harekete geçin! Ve haftanın sonunda, sevilen biriyle güzel bir gün geçirdiğinizde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bekar ya da konuştuğunuzda, romantizm sizin için havada görünür! Ve cumartesi günü uzak ufuklar sektöründe dolunayla, sık sık etrafta olmayacağınız bir kişi ya da mekânın hayalini kurtaracaksınız. 

Yay Haftalık Burç Yorumu

Beklenmedik bir haftasonu sürpriz bir davet olarak bekliyoruz, hatta ziyaretiniz ruhlarınızı artırıyor, Yay! Yaşasın! Ve güneş cuma günü işaretinizden ve Oğlak burcunuza ve kişisel para bölgenize taşındığında, paranızı almak ve paranızı sizin için daha zorlaştırmak için iyi bir zaman. Cumartesi günü dolunay daha yoğun bir sektörde sizi biraz rahatsız edebilir - bir kaplıca tedavisi önerebilir miyim, hatta kenarda kalmak için meditasyon yapabilir miyim? 

Oğlak Haftalık Burç Yorumu

Güneş bu hafta sizin burcunuza gidiyor, Oğlak burcu, ve hayatınızın kontrolünde daha fazla hissetmeye başlayacaksınız! Bu zamanla ilgili! Gözlerinizi Perşembe günü saklayın, çünkü içeriye odaklanmak ve kendinize iyi bakmak için harika bir zaman. Ne yapmak sen misin? Bunu düşün. Haftanın sonunda, harika bir karşılaşma kalbinizi ısıtacak ve kendinizi daha az yalnız hissettirecek.

Kova Haftalık Burç Yorumu

Sürprizler ve olumlu sosyal etkinliklerin muhteşem bir haftası olacak! Nişanlanıp ilham aldığınızı hissedecek ve partinin hayatı olmaya devam edeceksiniz. Büyüleyici bir tartışmayı içeren bir arkadaşınızla eğlenceli bir karşılaşma için gözünüzü uzak tutun. Güneş cuma gününe Oğlak burcuna girdiğinde, işler biraz gevşemeye başlayacak ve siz onları yansıtacak ve yeniden şarj edebileceksiniz. Keyfini çıkarın!

Balık Haftalık Burç Yorumu

Etkinlikler ve buluşmalar düzenliyor olabilirsiniz, Balıklar ve bu hafta hepsi başarılı bir sonuca varıyor! Ağ oluştururken, maviden çıkmış gibi görünen harika bir fırsat için gözünüze dikkat edin. Haftanın sonuna geldiğinizde, sık görmediğiniz biriyle kalp krizi geçirebilirsiniz. Ve güneşin Cuma günü iddialı Oğlak'a geçmesiyle, sosyal hayatınızda ışıldamaya devam edeceksiniz!

17 - 23 Aralık Haftalık Burç Yorumları Haftalık Burç Yorumları Susan Miller Haftalık Burç Yorumları burçlar burç yorumları günlük burç yorumları aşk günlük burç yorumları şenay yangel