108 MP Telefon Xiaomi Mi 10 Piyasaya sürüldü

TAKİP ET

Amiral gemisi cihazların başında gelen ve Xiaomi mi 10 serisi telefon Hindistan'da piyasaya sürüldü.


 

Amiral gemisi cihazların başında gelen ve Xiaomi mi 10 serisi telefon Hindistan'da piyasaya sürüldü. Cihazın 5G bandını destekleyen modern ve hızlı bir Qualcomm Snap Dragon 865 model işlemcisi var.  Covid 19 hastalığının yayılması ile kilitlenen piyasalar bu cihazın da sunumunu geciktirmişti. Ancak artık Xiaomi Mi 10 alıcılarla buluşmayı bekliyor.

 

108 MP Telefon Xiaomi Mi 10 Teknik Özellikleri

 

Cihazın teknik özelliklerine baktığımızda 8 GB ram ve 128 GB -256 GB depolama alanı bulunuyor. Mercan yeşili ve gri renkli kasalar olmak üzere 2 farklı kasa rengi bulunuyor. Ön rezervasyon yaptıracaklar için Mi Wireless Powerbank ücretsiz veriliyor.

108 MP Çözünürlüğü ile Baş Edebilen Cihaz Yok

 

108 MP Telefon Xiaomi Mi 10 telefon modeli hiç şüphe yok ki rakiplerine göre oldukça ileride bir model. 5G internet teknolojisini desteklemesi, 90 Hz resim yenileme yeteneğinin olması ve AMOLED ekrana sahip olmasının yanı sıra 6.67 inç bir ekran boyutu ile gelmesi ve tabi 108 MP kamera çözünürlüğü cihazın öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor.

12 GB Ram ve 256 GB Dahili Alan



Dileyen müşteriler bu yeni telefon modelinin 12 GB ram ve 256 GB rom versiyonunu tercih edebilirler. Cihazın kablosuz iletişim kalitesini en yüksek mertebede tutmak için şirket Wi-Fi 6 teknolojisini de kullanıyor. Makine görüldüğü gibi çok kaliteli donanımlar içeriyor ama şirket bu cihazın soğutma sistemini en iyi şekilde tasarlamak için mühendisleri ile 3000 metre karelik bir alanda ARGE çalışmaları yaptı ve soğutma suyu ile çalışan bir sistem geliştirdi.

 

108 MP Telefon Xiaomi Mi 10 telefon modelinin şüphesiz en iyi özelliği kamerasının çok iyi olması ki bu da 108 MP çözünürlük demek oluyor.  Ek olarak cihazda 4780 mAH kapasitede bir batarya bulunuyor ve cihazı hızla doldurmak için de 30 watt kablosuz ve 10 watt ters kablosuz teknolojisini kullanan sistemler var.  Firmanın ürettiği bu cihazı 70 dakika içinde yüzde 100 seviyede doldurmak mümkün oluyor.  

xiaomi mi 10 xiaomi