Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan kanlı terör eylemlerinin öncesinde, IŞİD ile bağlantılı olduğu düşünülen sosyal medya hesaplarından silah görüntüleri ve Paris'ten görüntüler paylaşıldığı ve saldırıyı düzenleyecek kişilere şans dilendiği ortaya çıktı.
SOSYAL MEDYADAN SALDIRIYI DUYURMUŞLAR!IŞİD ile bağlantılı 4 hesabın, 130'dan fazla kişinin ölümüne sebep olan Paris'teki kanlı saldırıdan 72 saat önce, saldırı hakkında bilgi verdiği ortaya çıktı. ABD merkezli Fox News kanalı, IŞİD bağlantılı hesaplardan saldırıdan önce "Allah yardımcınız olsun" gibi mesajlar, silah fotoğrafları ve Eyfel Kulesi'nin paylaşıldığını belirtti.
Fransa Cumhurbaşkanı kanlı saldırıları IŞİD'in gerçekleştirdiğini belirtmiş, ardından da örgüt bir video yayınlayarak saldırıyı üstlenmişti.
GAZİANTEP'TE KUTLAMA KONVOYU!
Gaziantep'te ise ellerinde IŞİD bayraklarına benzeyen siyah renkli bayraklar bulunan bir grup, araçlarla korna çalarak sokaklarda kutlama yaptı. Görüntüler sosyal medyada yayılırken, IŞİD destekçilerinin Paris saldırılarını kutladığı yorumları yapıldı.
DÜNYA
16 Kasım 2015 - 13:55
IŞİD Hesaplarında "Paris" Kutlamaları!
IŞİD bağlantılı sosyal medya hesaplarından Paris'te yapılan saldırılardan 72 saat önce saldırı imaları paylaşılmış. IŞİD yanlıları hesaplarda, saldırıyı gerçekleştirecek kişilere "Allah yardımcınız olsun" tarzında cümleler kullanmış.
DÜNYA
16 Kasım 2015 - 13:55









