Zincirleme Kazaya Neden Olan Sürücü Aracından İnerek Ortalığı Birbirine Kattı!

TAKİP ET

Adıyaman'da hem suçlu hem güçlü dedirten bir olay yaşandı. Ömer Kaya isimli bir sürücü önce önündeki araca çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Şoför kazanın ardından geri manevra yaparken bu kez de polis motosikletine çarptı. Kazaya neden olan şoför çarptığı aracın şoförü ile kavga etmeye başladı.

Adıyaman’da hem suçlu hem güçlü dedirten bir olay yaşandı. Ömer Kaya isimli bir sürücü önce önündeki araca çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Şoför kazanın ardından geri manevra yaparken bu kez de polis motosikletine çarptı. Kazaya neden olan şoför çarptığı aracın şoförü ile kavga etmeye başladı.

Adıyaman’da zincirleme trafik kazası yaşandı. Biri polis motosikleti olmak üzere 5 aracın karıştığı zincirleme kazanın ardından sürücüler arasında kavga çıktı. Çıkan kavga polisin araya girmesi ile daha fazla uzamadan sonlandırıldı.

OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI ZİNCİRLEME KAZA YAŞANDI

Yaşanan zincirleme kaza öğleden sonra Altınşehir Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Ömer Kaya yönetiminde olduğu öğrenilen ve Gölbaşı istikametine giden 02 KU 725 plakalı kamyon, Yunus Emre Durmaz yönetiminde olan 06 ZGJ 38 plakalı bir araca arkadan çarptı. Bu araçta Bünyamin Çetinkaya yönetiminde olan 27 VV 969 plakalı araca ve Mehmet Çelik yönetimindeki 06 FVC 97 plakalı otomobile çarptı. Yaşanan kaza sonrasında geri manevra yapan kamyon bir de polis motosikletine çarptı. 

ÇIKAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Yaşanan kaza sonucunda Bünyamin Kaya yönetiminde olan araç yan yattı. Yaşanan zincirleme kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Kaza sonrasında sürücülerden Yunus Emre Durmaz ve yanındaki yakınları kamyon şoförü Ömer Kaya ile tartışma yaşadı. Çıkan tartışma çok geçmeden kavgaya dönüştü. Kazazedeler arasında çıkan kavga polisin olay yerine gelmesi ve araya girmesi ile sonlandırıldı. 

 

adıyaman kaza zincirleme kaza kazaya sebep olan sürücü kavga etti polis motosikletine çarptı