Zeytin Dalı Şehidi Şehadete Uğurlandı! Şehidin Vasiyeti Yerine Getirilecek

TAKİP ET

Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı operasyonunun ilk şehidi Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devletin zirvesi katılırken Erdoğan, cenaze töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Şehit Musa Özalkan'ın vasiyetinin MHP Lideri Bahçeli tarafından yerine getirileceği öğrenildi.

Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonunun ilk şehidi Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devletin zirvesi katılırken Erdoğan, cenaze töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Şehit Musa Özalkan’ın vasiyetinin MHP Lideri Bahçeli tarafından yerine getirileceği öğrenildi.

Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı operasyonunda dün teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, memleketi Ankara’dan şehadete uğurlandı.

CENAZE TÖRENİNDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DA YER ALDI

Bugün şehidimizin cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadeledeki kararlılıklarını dile getirerek sınırdaki üç beş soysuza asla izin verilmeyeceğinin altını çizdi. 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın cenazesi baba ocağı Ankara Sincan’a getirilirken eşi, babası ve tüm yakınları şehidin tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. Şehidin duası ve helallik isteme anında herkesin gözyaşları sel oldu.

BAHÇELİ’DEN VASİYET SÖZÜ

Öte yandan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin özel kalemi Şehidimiz Musa Özalkan’ın vasiyetinin yerine getirileceği sözünü verdi. Şehidimiz Musa Özalkan’ın vasiyetinin, şehit olduğunda Kurt-Ar Derneği aracılığıyla Suriye’deki bir okul veya kültür merkezine devletin kendisine vereceği para ile yatırılması ve isminin verilmesini istediği öğrenildi. Öte yandan şehidimizin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda vatan ve milletine olan bağlılığını bir kez daha göstermiş oldu.

 

Afrin Zeytin Dalı Şehit Musa Özalkan Vasiyeti Bahçeli