Zehirli Yılan Tarafından Isırılan Adam 'Seninle Birlikte Ölmek İstiyorum' Diyerek Karısını Isırdı!

TAKİP ET

Hindistan'da oldukça ilginç bir olay yaşandı. Zehirli bir yılan tarafından ısırılan bir adam yılanın zehirli olmasından dolayı öleceğini düşündü. Ölüm korkusuna kapılan adam eşini de yanında götürmek istedi ve bunun için başvurduğu yol bir hayli ilginçti.

Hindistan’da oldukça ilginç bir olay yaşandı. Zehirli bir yılan tarafından ısırılan bir adam yılanın zehirli olmasından dolayı öleceğini düşündü. Ölüm korkusuna kapılan adam eşini de yanında götürmek istedi ve bunun için başvurduğu yol bir hayli ilginçti.

İlginç olay Hindistan’da meydana geldi. Bir adam kendisini zehirli bir yılanın ısırması sonucunda öleceğini düşündü. Ölüm korkusuna kapılan adam yanında eşini de götürmek istedi. 

KARISINI BİLEĞİNDEN ISIRDI

Hindistan Bihar kentinde Cumartesi gecesi meydana geldiği öğrenilen olayda Shankar Rai isminde bir adam zehirli bir yılan tarafından ısırıldı. Yılanın ısırmasının ardından tüm gece ateşler içinde kıvranan adam artık öleceğini düşünerek oldukça ilginç bir şey yaptı ve karısı ile birlikte ölmek için karısını bileğinden ısırdı. Karı koca kısa bir süre sonra bayıldı. Baygın karı kocayı komşuları hemen hastaneye kaldırdı. Yılan tarafından ısırılan Shankar Rai hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken ısırdığı eşi Amiri Devi’nin kurtulduğu öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında açıklama yapan kadın, kocasının kolunu tutarak onunla birlikte ölmek istediğini söylediğini ve kolunu ısırdığını ancak buna kendisinin izin verdiğini söyledi.

 

zehirli yılan yılan ısırdı beraber ölmek için karısını ısıran adam hindistan