Yüz ve Çevresinde Çıkan Sivilceler Ne Söylüyor?

TAKİP ET

Yüz ve çevresinde çıkan sivilceler, hastalıkların belirtisi olabilir. Peki, yüz ve çevresinde çıkan sivilceler, bizlere ne söylüyor?

Yüz ve çevresinde çıkan sivilceler, hastalıkların belirtisi olabilir. Peki, yüz ve çevresinde çıkan sivilceler, bizlere ne söylüyor? 

Burun

Burunda çıkan sivilceler, kalp rahatsızlıklarının ve yüksek tansiyonun belirtisi olabilir. Tuzdan ve enerji içeceklerinden uzak durarak meyve ve sebze ağırlıklı beslenmelidir. 

Çene

Çenede çıkan sivilceler, bağırsak rahatsızlığının belirtiisi olduğundan dolayı sütlü ve yağlı gıdalar tüketilmemelidir. 

Alt Yanak

Alt yanakta çıkan sivilceler, ağız ve diş rahatsızlığının belirtileridir. Dişlerin düzenli olarak fırçalanarak ağzın yıkanması gerektiği gibi şekerli yiyecek ve içecekler kesinlikle tüketilmemelidir. 

T-Bölgesi

T-Bölgesinde çıkan sivilceler, karaciğer rahatsızlığının belirtileridir. Beslenme tarzına dikkat edilmesi gerektiği gibi alkolden uzak durulmalıdır. 

Alın

Alın bölgesinde çıkan sivilceler, sindirimin zayıf olduğunun ve susuzluğun belirtisidir. Bol su tüketilerek gazlı içeceklerden ve kafeinden uzak durulmalıdır. 

Göz Çevresi ve Kulaklar

Bu bölgede çıkan sivilceler, böbreklerdeki rahatsızlığın belirtisidir. Bol su tüketilmeli ve tuz, kesinlikle kullanılmamalıdır. 

Üst Yanak

Üst yanakta çıkan sivilceler, akciğerlerde rahatsızlık olduğunun belirtisidir. Bol oksijen almaya, cep telefonu ekranı ile yastığı temiz tutmaya özen göstermek gerekir. 

 

sivilce hastalık burun çene yüz yanak