Yumurtanın Kadın ve Erkeklere Bu Faydasını Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

TAKİP ET

Sağlıklı beslenmenin genel vücut sağlığına birçok faydası biliniyor. Sağlıklı beslenme cinsel sağlığı da olumlu yönde etkiliyor. Eğer cinsel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsanız Şimdi size vereceğimiz gıdaları tüketerek daha kaliteli bir orgazmı yaşayabilirsiniz. İşte orgazmı arttıran besinler.

Son dönemlerde cinsel hayatınızda sorunlar yaşıyorsanız kesinlikle sağlıklı beslenme yönelmeniz şart. Şimdi size vereceğimiz besinler sayesinde sağlıklı beslenmeye benimseyebilir ve cinsel sağlığı yakalayabilirsiniz.

Bal

Tatlı gıdaların içerisinde bol miktarda Bor bulunur. Kemer kadın seks hormonu olan ostrojen salgılanmasına ve vücudun metabolizmasına yardımcı olan Bor aynı zamanda Kandaki Testosteron seviyesini arttırır ki bu da hem kadın hem erkekte orgazm için oldukça önemlidir.

Fındık yağı 

Kolesterol kötü ünlü olmasına rağmen bütün seks hormonlarının Aslında kökenidir. Özellikle sağlıklı yağlar tüketmeye başlayanların Seks hayatında gözle görülür bir sıçrama yaşanır. Özellikle soğuk preslenmiş etiketi olan bitkisel yağlar ve fındık yağı tüketmeye Özen gösterin.

Tahıllar

Tahıllar kanda bulunan testestoron miktarını arttırır. Haftada en az bir kez pişmiş yulaf ezmesi yemenin Libido pompalamak için önemli olduğu söyleniyor.

İstiridye

Istiridye aslında doğal bir afrodizyak etkisi verir.  Aslında kabuklu bütün deniz ürünleri seks hormonlarının pratik bileşenleri olan mineraller ile dolup taşar. Deniz ürünlerinde bulunan mineraller vücut tarafından kolaylıkla kullanılır.

Yosun

Yosun da önemli bir mineral kaynağıdır aynı zamanda tiroid fonksiyon da yardımcı olan iyot bakımından zengindir. Daha iyi bir orgazm için mutlaka yosun tercih edilmelidir.

Çikolata

Çikolatanın içerisinde sinir uyarılarını arttıran methylxanthine bulunur. Aynı zamanda çikolata tüketmek haz alma duygusunu arttırır. 

Yumurta

Yumurta tam bir protein kaynağıdır aynı zamanda B vitaminleri bakımından da oldukça zengindir. Orman ve enerji seviyelerine dengeleyen yumurta vücudun strese sokan Üzüntüyü uzaklaştırır ve sizin seks hayatınızı büyük katkı sağlar.

yumurta daha iyi orgazm için tüketilmesi gereken gıdalar sağlıklı beslenme son dakika