Yorgun Mermi, Aracın Ön Camını Parçaladı

TAKİP ET

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yaşanan olayda park halinde olan bir otomobilin ön camına yorgun mermi isabet etti. Yaşanılan olayla ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde yaşanan olayda park halinde olan bir otomobilin ön camına yorgun mermi isabet etti. Yaşanılan olayla ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.

Araç sürücüsü M.D, özel otosuyla çocuğunu okuldan almak için Şehit Muhammet Eymen Denizli İlköğretim okuluna gitti.

Sürücü M.D, aracını okulun önüne park ettikten sonra çocuğunu okuldan almak üzere okula girdiğinde aracına yorgun mermi isabet etti. Aracın ön camı isabet eden yorgun mermi ile kırılırken, M.D, yaşanan olayda yara almadı.

Olayın polise bildrilmesi ile olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, aracın ön camını parçalayan merminin yorgun mermi olduğunu tespit etti.

Olaydan sonra sürücü M.D, hiç kimseyle bir husumetinin olmadığını belirtti. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.  

Yorgun Mermi Nedir?

Ateşlenen mermi, belirli bir mesafeye ulaştıktan sonra hızını yitirerek düşüşe geçtiği esnadaki durumu yorgun mermi olarak adlandırılmaktadır. Havada dönen yorgun mermi, bir kişiye isabet ederse normal mermiden çok daha geniş çaplı yaralanmalara neden olabildiği gibi öldürücü de olabiliyor.

yorgun mermi Başakşehir okul M.D