Yolcuların Arasında Uçağın Arkasına Geçip Öyle Bir Şey Yaptılar Ki..

TAKİP ET

ABD'de havalanan bir uçakta bunalan yolcular onca kişi arasında uçağın arkasına geçerek yoga yapmaya başladılar.

ABD'de havalanan bir uçakta bunalan yolcular onca kişi arasında uçağın arkasına geçerek yoga yapmaya başladılar. 

ABD'de havalanan bir uçakta dikkat çekici görüntüler ortaya çıktı. Yolculuğun uzun sürmesi sebebiyle son derece sıkılan yolcular yaptıkları hareket ile büyük şaşkınlığa sebep oldular. Uçağın arkasına geçerek onca yolcunun arasında yoga yapmaya başlayan çift meraklı bakışlara asla aldırmadılar. 

Uçak yolculuğunun saatler sürecek olması sebebiyle yolculuk çoğu zaman sıkıcı olabilir. Bunun üzerine duruş bozukluğu ve eklem ağrıları gibi olumsuz durumlar ortaya çıkabilir. Bunun üzerine bu duruma son vermek isteyen bir çift uçakta yolcular arasında çekinmeden harekete geçerek kendileri için uygun bir alan bulup havada yoga yaptılar. 

ÇİFTİN GÖRÜNTÜLERİ BÜYÜK ŞAŞKINLIĞA SEBEP OLDU

Çiftin yoga görüntüleri bazı yolcular tarafından kameraya çekildi. Bunun üzerine havada çiftin parendeler attıkları ve birbirlerini havalara kaldıkları görüntüler sosyal medyada paylaşılınca büyük şaşkınlığa sebep oldu. Uçakta yapılan hareketlerin ise bir tehlike oluşturup oluşturmadığı merak konusu haline geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar üzerine bazı kişiler bu görüntülerin sadece dikkat çekmek için paylaşıldığını ve uçakta yapılmaması gereken bir hareket olduğunu belirttiler. Bazı kullanıcılar ise uçakta yapılan hareketlerin güzel ve faydalı olabileceğini bir renk kattığını dile getirdiler. 

ABD yolcu uçağı uçakta yoga