Yolcular Şaşkına Döndü! Halk Otobüsünde Çırılçıplak Cinsel İlişkiye Giren Çift Pes Dedirtti

TAKİP ET

İngiltere'de ünlü olan çift katlı halk otobüsünde bir çiftin çırılçıplak bir şekilde dakikalarca cinsel ilişkiye girdiği anlar yolcuları şoka uğratırken pes dedirten anlar amatör kameralara saniye saniye yansıdı.

İngiltere’de ünlü olan çift katlı halk otobüsünde bir çiftin çırılçıplak bir şekilde dakikalarca cinsel ilişkiye girdiği anlar yolcuları şoka uğratırken pes dedirten anlar amatör kameralara saniye saniye yansıdı. 

Olay, İngiltere’nin ünlü çift katlı halk otobüslerinden birinde yaşandı. 149 nolu halk otobüsünde meydana geldiği öğrenilen olayda, otobüsün üst katında bulunan bir çiftin çırılçıplak bir şekilde cinsel ilişkiye girdiği ve bunu dakikalarca sürdürdükleri görüldü.

KİMSEYİ UMURSAMADILAR

İngiltere Batı Londra Shoreditch bölgesinde yaşanan olayda, çift katlı halk otobüsünde yolculuk yapmakta olan bir çiftin herkesin içinde tamamen çıplak bir şekilde cinsel ilişkiye girdiği anlar akıllara durgunluk verdi. Yolcuların telefon kameralarına kaydettiği ve büyük şok yaşadığı olayda, ilişkiye giren kadın ve erkeğin hiç kimseyi umursamadıkları ve dakikalarca ilişkiye girmeye devam ettikleri görüldü.

YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Halk otobüsünde yaşanan skandala bazı yolculardan tepki gelirken bazı yolcular umursamadı. Aynı zamanda çiftin cinsel ilişkisi sırasında kadının ara ara çığlıklar attığının da duyulduğu öğrenildi. Skandala dur demeyen ve ilişkiye girdikleri anda şaşkın bir şekilde kendilerine bakan bazı yolcuları selamlayarak kahkahalar atan çift rahatlıkları ile pes dedirtti.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ MÜDAHALE ETTİ

Olayın dakikalarca devam etmesi üzerine halk otobüsü şoförünün isimleri açıklanmayan çifte müdahale ettiği ve rezilliğe son verdiği öğrenildi. Yolcular olayı sonlandıran şoförü alkışlayarak tebrik ettiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri İngiltere Çift katlı halk otobüsü Otobüste cinsel ilişkiye giren çift Cinsel ilişki