Yolcu Otobüsünde Akıl Almaz Taciz! Yanında Oturan Kadını Teselli Etme Bahanesiyle Dudağından Öptü

TAKİP ET

Samsun'da bir yolcu otobüsünde akıllara durgunluk veren bir taciz olayı yalandı. Otobüste yan koltuğunda oturan kadını teselli etme bahanesiyle yakınlaşan bir adam kadına sarılarak dudağından öptü. Bayanı taciz eden erkek yolcu şikayet üzerine gözaltına alındı.

Samsun’da bir yolcu otobüsünde akıllara durgunluk veren bir taciz olayı yalandı. Otobüste yan koltuğunda oturan kadını teselli etme bahanesiyle yakınlaşan bir adam kadına sarılarak dudağından öptü. Bayanı taciz eden erkek yolcu şikayet üzerine gözaltına alındı.

Olay, Samsun’da bir yolcu otobüsünde yaşandı. Erkek yolcu yan tarafında oturan bayan yolcuyu teselli etmeye çalışma bahanesiyle sarılarak dudağından öptü.

AĞLAYAN BAYANI TESELLİ ETME BAHANESİYLE DUDAĞINDAN ÖPTÜ

Gelen bilgilere göre, Ordu Fatsa ilçesinden bir firmaya ait olan yolcu otobüsüne binen ve Samsun’a gelen 33 yaşındaki N.K isimli bir bayan otobüsün Ünye ilçesinde durmasıyla yanına oturan 43 yaşındaki S.B isimli bir erkek yolcu ile sohbet etmeye başladı. Sohbet ilerlerken iddiaya göre, N.K’nin ayrıldığı erkek arkadaşını S.B’ye anlatmaya başladığı ve anlatırken ağladığı belirtildi. Ağlayan bayanı teselli etmeye çalıştığı belirtilen S.B’nin teselli etme bahanesiyle sarıldığı N.K’yi dudağından öptüğü öne sürüldü.

SAMSUN OTOGARINDA GÖZALTINA ALINDI

Kendisini sarılarak dudağından öptüğünü iddia ettiği S.B’yi şikayet eden N.K, sohbet ettikleri esnada erkek yolcunun kendisini teselli etme bahanesiyle sarılarak dudağından öptüğünü iddia etti. Yapılan şikayet üzerine S.B Samsun Otogarında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesinde kendisine yapılan suçlamaları kabul etmediğini söyleyen S.B’nin Samsun Adliyesine sevk edildiği ve verilen kararla serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Samsun Yolcu otobüsü Samsun Otogarı taciz teselli etme bahanesi dudağından öptü bayan yolcu