Yolcu Otobüsü Tarlaya Uçtu! 15 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul'dan yola çıkan ve Siirt'e doğru gitmekte olan bir yolcu otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki taraya uçtu. Kazada ise 15 yolcu yaralandı.

İstanbul’dan yola çıkan ve Siirt’e doğru gitmekte olan bir yolcu otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki taraya uçtu. Kazada ise 15 yolcu yaralandı. 

İstanbul’da yola çıkan ve Siirt’e doğru ilerlemekte olan İlhan Çimen’in kullandığı 06 AIM 09 plakalı yolcu otobüsü, Diyarbakır-Şalıurfa karayolunun 35. Kilometresine geldiğinde, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs yol kenarındaki tarllaya uçtu.

15 KİŞİ YARALANDI

İstanbul’dan yola çıkan ve Siirt’e gitmekte olan yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında bulunan tarlaya uçtu.  Meydana gelen kazada ise otobüste büyük hasar meydana gelirken, 32 yolcudan 15’i ise yaralandı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahalesini yaptı ve ardından 15 yaralı civarda bulunan hastanelere götürdü. Diğer yolcular ise bölgeye gelen başka bir otobüsle Siirt’e hareket etti.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ise kaza ile ilgili de soruşturma başlatıldı.