Yol Kenarındaki Meyvelerden Kimse Yemeyince, Bahçesine Bu Tabelayı Astı

TAKİP ET

Antalya`nın Aksu ilçesinde Bahçesinin yol kenarında bulunan meyve ağaçlarından kimsenin yememesi üzerine üzülen okul müdürü ağaca bir tabela astı.

Antalya`nın Aksu ilçesinde Bahçesinin yol kenarında bulunan meyve ağaçlarından kimsenin yememesi üzerine üzülen okul müdürü ağaca bir tabela astı. 

Antalya'nın Aksu ilçesinde Çalkaya 75 Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü 56 yaşındaki Erol Aytar,  yaptığı davranış da büyük takdir topladı.  Aksu ilçesi hacıaliler Mahallesi'nde kendisine ait 500 metrekare alanda incir başta olmak üzere birçok meyve yetiştiren Aytar,  yaz aylarında Antalya'da en çok tüketilen meyvelerden olan inciri vatandaşlara ücretsiz olarak ikram ediyor. Aslında vatandaşlar tarafından çok sık kullanılan bir yolun hemen yanında bulunan incir ağaçlarından kimsenin yememesi üzerine Aytar, ağaçlara bir tabela atarak “İncir tüketmek serbesttir”  yazdı. Mahallede yaşayan vatandaşlar Aytar’ın bu davranışını takdir ederek karşıladı.

“İNSANLARIN İNCİRDEN YEMEDEN GEÇMESİNE ÜZÜLDÜM”
Okul müdürü 500 metrekarelik alanda birçok meyve yetiştirdiğini belirterek, “Bu incir de yol kenarında bulunuyordu. 3 yıl önce insanları izledim, incirlerimden yemeden geçtiler. İnsanların incirden yemeden geçmesine üzüldüm. Aklıma böyle bir ilan asmak geldi. Bu ilanı 3 yıl önce astım. 3 yıldır insanlar gelerek bu incir ağacından incir tüketiyorlar. Çok olumlu tepkiler aldım. Teşekkür edenler var, dua edenler var. İnsanlarımız buradan incir yesinler gerekirse ağacın üzerine çıksınlar” ifadelerini kullandı.

 

antalya aksu okul müdürü meyve ağaçları son dakika