Yine Koca Dehşeti! Boşanmak İsteyince Öldürdü

TAKİP ET

Hatay'ın kırıkhan ilçesinde bir koca dehşeti yaşandı. Kendisinden boşanmak isteyen karısını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Hatay'ın kırıkhan ilçesinde bir koca dehşeti yaşandı. Kendisinden boşanmak isteyen karısını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 

Yaşanan koca dehşetine bir yenisinin daha eklendiği öğrenildi. Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde korkunç bir cinayetin yaşandığı öğrenildi. Dün akşam saatlerinde meydana gelen cinayet sonrasında konu hakkında polis tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

İstanbul'da bir işçi olarak çalışan Çetin Dikbaş yaklaşık 15 gün önce işi bırakarak eve geri döndü. ancak döndüğünden bu yana Emine Dikbaş ile arasında birtakım tartışmalar çıkmaya başladı. Bu tartışmalar zaman içerisinde kavgaya dönmeye başladı. Bunun üzerinden çıkan başka bir tartışma sonrasında karısını evde bulunan pompalı tüfekle vurarak öldüren koca büyük şaşkınlığa sebep oldu.

BOŞANMAK İSTEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Tartışmaların ardından 3 çocuk annesi emine Dikbaş kocasından boşanmak istediğini söyledi. Boşanma lafını duyan öfkeli koca adeta dehşet saçtı. Bunun üzerine evde bulunan pompalı tüfeği alan koca adeta dehşet saçtı. Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken silah sesini duyan komşular hemen polis ekiplerine haber verdiler. Ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayene sonrasında kadının öldüğünü belirlediler. Evde bulunan Çetin Dikbaş ise polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadesinin devam ettiği öğrenildi. Olay sırasında evde uyuyan çocuklardan bir tanesinin ise kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Çocuklar ailenin yakınlarına teslim edildi. 

hatay