Yere kanla yazılan yazı hafızalara kazınmıştı! Cani koca hakkında istenen ceza belli oldu

TAKİP ET

İstanbul'da kendisinden boşanmak isteyen karısını vuran saldırgan koca hakkında istenen ceza belli oldu.

İstanbul’da kendisinden boşanmak isteyen karısını vuran saldırgan koca hakkında istenen ceza belli oldu. Kanıyla parkeye kendisini vuran kocasının adını yazan talihsiz kadının daha önce de kocasından çok kez şiddet gördüğü ortaya çıktı.

39 Yıl Hapsi İsteniyor

Olay, İstanbul Zeytinburnu’nda meydana geldi. Kendisinden boşanmak isteyen karısı Nurtaç Canan’ı silahla yaralayan Ragıp Canan hakkında istenen ceza belli oldu. Talihsiz kadının vurulduktan sonra parkeye ‘Annem, babam. Helal et. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum’ yazmış ve bu olay sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Eşi Nurtaç Canan’ı silahla yaraladığı gerekçesi ile tutuklanan Ragıp Canan hakkında cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve silahla tehdit suçlarından 19 yıldan 39 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması talep edildi. 

5 El Ateş Etmiş

Eşini silahla vuran Ragıp Canan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili hazırlanan iddianameye göre resmi nikahlı evli olan Nurtaç Canan ve Ragıp Canan, Nurtaç Canan’ın kocasına ayrılmak istediğini söylemesiyle tartışma yaşıyor. İddiaya göre karısının boşanma isteğine sinirlenen Ragıp Canan, karısını ittirerek zorla odaya götürüyor ve ‘Buradan çıkamazsın’ diyerek kapının önüne geçiyor ve talihsiz kadının evden çıkmasını engelliyor. Daha sonra silahını çekerek 5 el ateş ediyor ve karısına ‘Öleceksin, gebereceksin’ şeklinde cümleler sarf ediyor.


Daha Önce Üzerine Kaynar Su Dökmüş

Öte yandan bu olayın Nurtaç Canan’ın eşinden gördüğü ilk şiddet olayı olmadığı daha önce de bir tartışma esnasında üzerine kaynar su dökerek kendisini yaraladığı da iddianamede yer aldı.

Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi İddianameyi Kabul Etti

Alınan bilgilere göre Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi gönderilen iddianameyi kabul etti ve duruşma günü verdi. 

 

nurtaç canan ceza