Yer: Sivas! Sokak Savaş Alanına Döndü, Yaralılar Var!

TAKİP ET

Sivas'ta 2 kişi arasında Cadde ortasında başlayan silahlı kavga sonucunda 6 kişi yaralandı. Olay Şehrin en işlek caddelerinden biri üzerinde yaşanırken vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Sivas kent merkezi Atatürk Caddesi üzerinde Bugün saat 14 00 da meydana gelen olayda cadde üzerinde karşılaşan Aralarında husumet bulunan Fazlı E. (49) ile Özkan K. (35) arasında kavga çıktı.  Kavgada bıçak ve silahlar çekilirken Fazlı E. üzerindeki tabanca ile ateş açtı. İlk Anda bıçakla boynundan yaralanan Fazlı E.'nin açtığı ateş sonucu Özkan K. ile, o sırada kaldırımdan geçmekte olan ve seken kurşunların isabet ettiği Soner Y. (22), Murat E.(49) ve Şahin K. (69) ve Hüseyin A.(49) bacaklarından yaralandı.
Olay sırasında çevrede bulunan bir polis memuru ve bankada bulunan bir uzman çavuş olayı ilk müdahaleyi yaparken silah sesleri üzerine panik yaşayan cadde üzerinde çok sayıda kişi toplandı. Yaralılar olay yerine çağrılan üç ayrı ambulansla Kent merkezinde bulunan numune ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga sırasında bıçakla boynundan yaralanan Fazlı E.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu, diğerlerinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olay sonrasında caddeyi dolduran kalabalığı dağıtmak da güçlük çekti. 

son dakika sivas sokak kavga silahlı kavga son dakika haberi