Yer: Kocaeli! Cinsel İçerikli Görüntüler Hasta Bilgileri Ekranına Yansıdı

TAKİP ET

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin acil servisinde kolay. Hastanenin laboratuvar personelinin bilgisayardan açtığı cinsel içerikli görüntü hasta bilgilendirme ekranına yansıdı. Vatandaşların görüntüleri fark ederek şikayet etmesi sonucunda gözaltına alınan personel hakkında soruşturma başlatıldı.

Kocaeli İzmit ilçesinde bulunan Kocaeli Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre hastanenin acil servis ünitesi bölümünde bulunan laboratuvarda görevli bir teknisyen bilgisayarında cinsel içerikli bir görüntü açtı. Laboratuvar personelin açtığı Bu görüntü koridorda bulunan hasta bilgilendirme ekranına yansıdı. 
Vatandaşlar görüntüleri gördükten sonra önce şaşkınlık yaşadı ardından da tepki gösterdi. Vatandaşlara şikayeti üzerine olay yerine gelen hastane yetkilileri durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek şahsı gözaltına aldı. Şahıs Saraybahçe polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. İddiaya göre şahıs ifadesinde film izlemek için bir internet sitesine bağlanmak istediğini fakat sayfanın otomatik olarak açıldığını öne sürdü. Şahsın savcılıkta verdiği ifadenin ardından açığa alınması için Sağlık İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

kocaeli cinsel içerikli görüntü kocaeli devlet hastanesi hasta bilgilendirme ekranı son dakika haberi