Yer: Edirne! İnternetten Tanıştığı Kadına Kamera Açarak Soyunan Adamın Başına Gelenler Ağızları Açık Bıraktı

TAKİP ET

Edirne'de internette tanıştığı bir kadına kamera açarak çırılçıplak soyunan bir genç, karşı taraftaki kadının çıplak görüntülerini kaydederek şantaj yapmaya başlamasıyla polise koştu.

Edirne’de internette tanıştığı bir kadına kamera açarak çırılçıplak soyunan bir genç, karşı taraftaki kadının çıplak görüntülerini kaydederek şantaj yapmaya başlamasıyla polise koştu.

Olay, Edirne’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, internetten tanıştığı bir kadına kamera açan ve karşısında çırılçıplak soyunan genç bir adam çıplak fotoğraflarının kaydedilmesi ve şantaja maruz kalması sonucunda polise giderek yardım istedi. 

KAMERA AÇARAK ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

İnternette tanıştığı ‘ebru.kiz1’ rumuzlu olan kadına kamera açan ve çırılçıplak soyunan ismi açıklanmayan genç, kadın tarafından çıplak fotoğraflarının kaydedilmesi ve şantaja uğraması sonucunda polise giderek şikayette bulundu. Gencin şikayeti üzerine harekete geçen Edirne Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri araştırmalarına başladı. 

KAYDETTİĞİ GÖRÜNTÜLER KARŞISINDA 3 BİN LİRA İSTEDİ

Gencin polise verdiği ifadede, kamera açtığı kadının kendisinin çıplak fotoğraflarını kaydederek şantaj yaptığını söyleyen genç, konuşma sırasında karşılıklı soyunduklarını iddia etti. Çıplak görüntülerini kaydeden gençten 3 bin lira istediği öğrenilen kadının genci 3 bin lirayı vermediği takdirde bu görüntüleri yakınlarına yollamakla tehdit ettiği de öne sürüldü. Polise şikayette bulunan genç, kendisini tehdit eden bu kadının bulunmasını istediğini söylerken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Edirne İnternet Kadın Çıplak fotoğraflar Tehdit