Yer: Adana! İnşaatta Cansız Bedeni Bulunan 4 Yaşındaki Çocuğun Annesi Bakın Nereden Çıktı

TAKİP ET

Adana'da annesiyle beraber evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki çocuğun inşaatta bulunduğu ve hayatını kaybettiği belirlenirken psikolojik sorunları olduğu iddia edilen annesinin ise ilçede bulunan bir mezarlığın hemen yakınında kendisine zarar vermeye çalışırken bulunduğu öğrenildi.

Adana’da annesiyle beraber evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki çocuğun inşaatta bulunduğu ve hayatını kaybettiği belirlenirken psikolojik sorunları olduğu iddia edilen annesinin ise ilçede bulunan bir mezarlığın hemen yakınında kendisine zarar vermeye çalışırken bulunduğu öğrenildi.

Olay, Adana Kozan ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen annesiyle beraber evden çıkan ve bir inşaat sahasında yerde hareketsiz halde yatarken bulunan 4 yaşındaki Yiğit Çınar Ö.’nün öldüğü belirlendi.

ANNE VE ÇOCUKTAN HİÇBİR HABER ALINAMADI

Kozan ilçesi Türkeli Mahallesi’nde yaşadığı öğrenilen Fatma Ö.’nün oğlu Yiğit Çınar Ö. ile beraber öğle saatlerinde evden çıktığı ve anne ve çocuktan bir daha haber alınamadığı belirtildi. Anne ve çocuktan haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine haber verirken polis ekipleri kayıp anne ve çocuğu bulmak için arama çalışması başlattı. 

ÇOCUK İNŞAATTA, ANNE MEZARLIKTA BULUNDU

Polis ekipleri araştırmaları sonucunda anne Fatma Ö.’yü Fehmi Özel Türkay Caddesi’nde yer alan bir mezarlık yakınında kendisine zarar vermek üzereyken bulurken 4 yaşındaki Yiğit Çınar Ö.’nün ise Tufanpaşa Mahallesi Şıh Efendi Bulvarı’nda yer alan inşaat sahasında bir vatandaş tarafından hareketsiz halde yatarken bulunduğu belirtildi. İnşaat sahasında yerde hareketsiz şekilde yatan küçük çocuğu gören vatandaş şahsi aracıyla çocuğu Kozan Devlet Hastanesi’ne götürdüğü öğrenildi. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken polis ekiplerinin olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattıkları öğrenildi.

 

Adana Kozan Anne Çocuk İnşaat Mezarlık Ölüm