Yeni Malatyaspor: Bu vefasızlığı asla unutmayacağız

TAKİP ET

Yeni Malatyaspor, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün depremin ardından ödemelerinin gecikmesi sebebiyle sözleşmelerini tek taraflı feshettiğini duyurdu. Malatyaspor yaptığı açıklamasında oyunculara ilişkin, "Bu vefasızlığı asla unutmayacağız" ifadeleri ile tepki gösterdi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sebebiyle ligden çekilme kararı almasının ardından Yeni Malatyaspor'da 2 futbolcu arasında ayrılık yaşandı. Spor Toto 1. Lig ekibi, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün sözleşmelerini depremin ardından ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle tek taraflı feshettiğini açıkladı.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞE EN FAZLA İHTİYACIMIZ OLAN ŞU DÖNEMDE YAPTIKLARI BU VEFASIZLIĞI ASLA UNUTMAYACAĞIZ’

Kulüp sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak konu hakkında, "İlimizde yaşanan deprem sonrasında çok büyük bir afetin içerisinde kaldık. Futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık ve bu süreçte ligden çekilme kararı aldık. 13.02.2023 Pazartesi günü ödemesi yapılacak olan ancak deprem dolayısıyla geciken ödemeleri beklemeyen Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, kulüplerine ve bu şehre büyük bir vefasızlık yaparak, sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih ettiler. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan şu dönemde yaptıkları bu vefasızlığı asla unutmayacağız" ifadeleri kullanıldı.

deprem Malatyaspor fesih