Yeni Haftada Hangi Burcu Neler Bekliyor? 02-08 Nisan 2018 Haftalık Burç Yorumları

TAKİP ET

Yeni haftada Mars ve Satürn'ün birleşmesinden dolayı tüm burçları gergin bir süreç bekliyor. Tüm burçlar birçok konu ile ilgili değişimlere her zaman açık olmalıdır. İlişkilerinizde çok dikkatli olmalı ve çevrenizdeki ciddi tartışmalar ve inatlaşmalara dikkat etmek gerekiyor. İşte 02-08 Nisan 2018 haftalık burç yorumları…

Yeni haftada Mars ve Satürn’ün birleşmesinden dolayı tüm burçları gergin bir süreç bekliyor. Tüm burçlar birçok konu ile ilgili değişimlere her zaman açık olmalıdır. İlişkilerinizde çok dikkatli olmalı ve çevrenizdeki ciddi tartışmalar ve inatlaşmalara dikkat etmek gerekiyor. İşte 02-08 Nisan 2018 haftalık burç yorumları…

Yeni haftanın başlangıcında Merkür retrosu ilişkileri zorlayacak. Ani kararlardan ve gereğinden fazla inatçılıktan her zaman kaçınmanız gerekiyor. İletişim sorunlarına ve inişli çıkışlı zamanlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Yeni haftada Koç burçlarını büyük iletişim problemleri bekliyor. Özellikle aile ve arkadaşlarla yaşanabilecek iletişim sorunlarına dikkat etmeli ve baskıcı olmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde kendinizi ve tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Yeni haftanın şanslı burçları arasında olan Boğa burçları, yepyeni ve enerjik bir haftanın tadını çıkarmaya kendinizi hazırlayın. Yeni davet ve programlara açık olun ve ekonomik konularda olayları akışına bırakın.

İletişim ve özel hayatta bu haftaya dikkat etmesi gereken burçlar arasında yer alan sevgili İkizler, yeni haftada istemeden söylediğiniz bazı sözlere dikkat etmeli ve geri dönüşü olmayan kelimelerden kaçınmalısınız. 

Sevgili Yengeç burçları keyfinizin gayet yerinde olacağı bir haftaya hazır olun. Kendi karamsar düşünceleriniz ve gergin anlarınızdan sıyrılarak yeni haftanın size sunduğu güzelliklerin tadını çıkarmaya bakın. 

Aile ve kariyer dendiğinde yeni haftanın büyük sorumluluklar getirdiği Aslan burçları önemli konular ve ciddi kararlara hazırlıklı olmalısınız. Yaşayacağınız bazı durumlar sizi çok farklı sorumluluk algısına yönlendirebilir. 

Sevgili Başak burçları yaşadığınız tüm hayal kırıklıkları ve hayattan beklediğiniz tüm şeyleri bir kenara bırakın ve geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçin. Hayatınıza katacağınız yenilikler sizi yepyeni bir başlangıçlara taşıyacak.

Yeni hafta Terazi burçları için hem yeni kararlar hem de aşkta yeni adımlar getiriyor. Sosyal yaşamınızda size karşı gösterilen bazı iyi niyetleri göz ardı etmeyin. Bu hafta sosyal yaşam dendiğinde Akrep burçları da yeniliklere açık olmalı. Yeni bir tanışma ve aşk hayatında yeni farkındalıklar sizleri bekliyor. Kariyerinizde önemli kararlar vermeye hazır olun.

Sevgili Yay burçları ruhsal olarak kendinizi çok iyi hissedeceğiniz önemli bir haftaya başlıyorsunuz. Hem aşk hem de aile hayatınızda yaşanacak önemli gelişmeler sizi mutlu edecek ve pozitif bir enerji sağlayacak. Alacağınız yeni ve önemli kararlarda iyi düşünerek hareket etmeli kararlarınızı emin olarak vermelisiniz.

Sevgili Oğlak burçları iş hayatında yeni haftayla beraber gelen yoğunluk kadar aile ve özel hayatınızda da bazı yoğunluklara hazırlıklı olun. Yeni hafta sizlerden biraz öz veri ve özen istiyor. Bunları bir bütün haline getirdiğinizde yaşamınızda bazı şeyleri yoluna koyabileceksiniz.

Sevgili Kova burçları duygusal anlamda kendi iç dünyanızda bazı geçeklere kendinizi hazırlayın. İş hayatınızda ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişimlerde çok dikkatli olmalı ve alacağınız sorumlulukların üzerinde iyi düşünmelisiniz. Sevgili Balık burçları yeni haftada büyük bir enerjiye sahipsiniz. İstediklerinize ulaşmak ve hedeflerinize doğru hızla ilerlemek için adımlarınızı en doğru şekilde atmalı ve çevrenizdeki baskılara kulak asmamalısınız.

 

Kadın haberleri Burç yorumları Haftalık burç yorumları Günlük burç yorumları Koç burcu Yay burcu Oğlak burcu İkizler burcu Yengeç burcu Terazi burcu Balık bucu Merkür retrosu Mars Satürn Kova burcu Boğa burcu