Yeni Gelin Dehşet Saçtı! Kocasından Hayır Cevabını Alınca, Bıçaklayarak Öldürdü

TAKİP ET

Şanlıurfa'da polis tarafından kimliği açıklanmayan bir kadın 15 gün önce evlendiği eşi 27 yaşındaki Mehmet E.'yi bıçaklayarak öldürdü. Kadının gözaltına alındığı ve cinayeti boşanma isteği olumsuz yanıt alınca işlediği öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Veysel Karani Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre adı açıklanmayan kadın 15 gün önce evlendiği eşi ile anlaşamadıklarını söyleyip boşanmak istedi. Kadının bu isteğine kocası olumsuz yanıt verince çift arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında kadın mutfak tanrıça olarak kocasına saldırdı. Mehmet E.,  anlar içerisinde kalırken komşuların çağırdığı ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

YENİ DAMAT HAYATINI KAYBETTİ

Acil serviste tedavi altına alınan yeni damat doktorların yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet E.'ün Cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken daha sonra ailesine teslim edildi. Polis tarafından gözaltına alınan kadının emniyet işlemleri devam ediyor.

şanlıurfa cinayet son dakika