Yeni Doğum Yapan Kadının Feci Ölümü! Asansör Boşluğuna Sıkışarak Ortadan İkiye Ayrıldı

TAKİP ET

İspanya'nın Sevilla kentinde yer alan Valme Hastanesi'nde büyük bir skandal yaşandı. Yeni doğum yaptığı öğrenilen bir kadının sedyeyle taşındığı sırada bindiği asansörde sedyenin asansöre tam yerleşmemesi nedeniyle asansör boşluğuna sıkıştığı ve ortadan ikiye ayrıldığı öğrenildi.

İspanya’nın Sevilla kentinde yer alan Valme Hastanesi’nde büyük bir skandal yaşandı. Yeni doğum yaptığı öğrenilen bir kadının sedyeyle taşındığı sırada bindiği asansörde sedyenin asansöre tam yerleşmemesi nedeniyle asansör boşluğuna sıkıştığı ve ortadan ikiye ayrıldığı öğrenildi.

ASANSÖR BOŞLUĞĞUNDA ORTADAN İİKİYE AYRILDI

Alınan bilgilerde, isminin Rocio Cortes Nunezolduğu öğrenilen 3 çocuk annesi kadının söz konusu hastanede sezaryen doğum gerçekleştirdiği ve doğum sonrasında sedye ile 2. kattan 3. kata çıkarılmak için asansöre bindirildi. Fakat kadının üzerinde bulunduğu sedye henüz asansöre tam olarak yerleşmemişken asansör aniden hareket etmeye başladı ve talihsiz kadın asansör boşluğuna sıkışarak ortadan ikiye ayrıldı.

CESEDİ 2 SAAT BULUNAMADI

Yaşanan feci olay sonrasında kadını aramak için gelen itfaiye ekiplerinin 26 yaşında olan genç kadını tam 2 saat boyunca aradıkları ve talihsiz kadının paramparça olmuş bedenine 2 saatin sonunda ulaştıkları öğrenildi.

‘BU DURUM GEÇİŞTİRİLEMEZ’

26 yaşındaki genç kadının eşi olayla ilgili açıklamalarda bulunurken, yaşanan bu olayın geçiştirilmemesi gerektiğini ve bugün kendi eşinin başına gelen bu feci olayın yarın başkasının da başına gelebileceğini söyleyerek sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirtti. Öte yandan olay yaşanırken orada bulunan görgü tanıkları, asansörün henüz sedye yerleşmemişken iki kez açılıp kapandığı ve görevlilerin sedyeyle beraber hastayı asansöre almaya çalıştığı sırada asansörün aniden aşağı doğru hareket ettiğini kadını tutmaya bile fırsat kalmadığını belirtti.

 

ispanya sevilla hastane asansör feci ölüm yeni doğum yapan kadın asansör boşluğuna sıkıştı ortadan ikiye ayrıldı