Yeni Doğan Bebeğin Karnından Bir Bebek Daha Çıktı, Doktorlar Şaştı Kaldı

TAKİP ET

19 yaşında olan bir kadın Hindistan'da doğum yaptı. Doğum normal seyrinde devam ederken bebeğin dünyaya gelmesi ile doktorların bebeğin karnında bir bebek daha olduğunu fark etmesi üzerine büyük bir şok yaşandı.

19 yaşında olan bir kadın Hindistan’da doğum yaptı. Doğum normal seyrinde devam ederken bebeğin dünyaya gelmesi ile doktorların bebeğin karnında bir bebek daha olduğunu fark etmesi üzerine büyük bir şok yaşandı.

Olay, Hindistan’ın Mumbai yakınlarında Thane şehrinde meydana geldi. 19 yaşındaki bir kadın yaptığı doğumla tıp dünyasını şaşırttı. Kadının doğurduğu bebeğin karnından bir bebek daha çıkması hem doktorları hem de duyan herkesi şaşırttı.

İKİZ KARDEŞİ YENİ DOĞAN BEBEĞİN KARNINDAN ÇIKTI

19 yaşındaki kadın doğum yapmadan önce gittiği kontrolde ultrasonda ikiz bebeği olacağı görülmüştü. Kadının doğum yapması ile yeni doğan bebeğin karnında ikiz kardeşini taşıdığı görüldü. Hindistan’da bulunan Bilal Hastanesinde yaşanan bu olay tıp tarihinde oldukça nadir görülen bir olay olarak biliniyor. Yaşanan bu olayın benzerleri çok nadir görülürken dünya genelinde bu şekilde görülen 200. kaka olarak tarihe geçti. Yaşanan bu ilginç olayın tıptaki adı fetüs içinde fetüs olarak geçiyor. Karnında ikiz kardeşini taşıdığı belirlenen bebeğin doğumdan hemen sonra ameliyata alınarak karnındaki ikiz bebeğin çıkarıldığı öğrenildi. 

 

sağlık sağlık haberleri hindistan yeni doğan bebek karnından bebek çıktı ikiz bebek tıp dünyası şokta