Yaralı Terörist Teslim Oldu, Mehmetçik Anında Tedavi Etti! İşte O Anlar...

TAKİP ET

Mehmetçik tarafından Kuzey Irak'ta düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışmada yaralanan bir PKK'lı terörist, öleceğini anlayınca teslim oldu. Şefkatli Mehmetçik ise hemen yardım elini uzatıp, teröristi tedavi etti.

Mehmetçik tarafından Kuzey Irak’ta düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışmada yaralanan bir PKK’lı terörist, öleceğini anlayınca teslim oldu. Şefkatli Mehmetçik ise hemen yardım elini uzatıp, teröristi tedavi etti. 

Son günlerde Zeytin Dalı Harekatı ile başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri’ni karalama kampanyasına cevap niteliğinde olan video Kuzey Irak’tan geldi. Türk askerinin düşmanına karşı bile vicdanlı olduğunu bir kez daha gösteren videoda, dakikalar önce Mehmetçiğe kurşun sıkan düşmana, Mehmetçiğin uzattığı yardım eli net olarak görülüyor. 

YARALANAN TERÖRİST TESLİM OLDU
Terör örgütü PKK’ya yönelik olarak Kuzey Irak’ta devam eden operasyonlarda, askerlerimiz ve PKK'lı teröristler arasında sıcak çatışma çıktı. Çatışmada çok sayıda terörist öldürülürken, ayağından vurulan bir terörist de çatışmaya devam ederse öleceğini anlayıp teslim oldu. 

MEHMETÇİK YARASINA MÜDAHALE ETTİ
Yaralı halde teslim olan teröriste yardım eli yine Mehmetçik’ten geldi. Yaralı teröristi teslim alan Mehmetçik, yarasına da hemen müdahale etti. 
İşte o anlar;

kuzey ırak mehmetçik operasyon çatışma yaralı terörist yardım eli son dakika son dakika haberi