Yalova'da Şehit Çocuğu Otobüs Şoförü Tarafından Darp Edildi!

TAKİP ET

Yalova'da 14 yaşındaki şehit çocuğuna büyük saygısızlık. Şehit yakınlarının toplu taşıma araçlarına ücretsiz binme hakkı olmasına rağmen 14 yaşındaki Şehit çocuğu Mehmet Gündoğdu bindiği otobüs şoförüne şehit çocuğu olduğunu bildirmesine rağmen darp edildi.

Yalova’da 14 yaşındaki şehit çocuğuna büyük saygısızlık. Şehit yakınlarının toplu taşıma araçlarına ücretsiz binme hakkı olmasına rağmen 14 yaşındaki Şehit çocuğu Mehmet Gündoğdu bindiği otobüs şoförüne şehit çocuğu olduğunu bildirmesine rağmen darp edildi.

Olay, Yalova Çiftlikköy ilçesi Taşköprü Beldesinde yaşandı. Şehit yakınlarına verilen toplu taşıma araçlarına ücretsiz binme hakkını kullanmak isteyen 14 yaşındaki Mehmet Gündoğdu, bindiği otobüsün şoförüne şehit yakını olduğunu belirtse de şoför N.Ü çocuktan ısrarla 1 TL ücret istedi. 14 yaşındaki Mehmet ise şoföre tekrar Şehit oğlu olduğunu ve otobüse bedava binme hakkı olduğunu söyledi. Fakat şoför ısrarla çocuğu anlamak istemedi ve şehit oğluna 1 TL için tokat attı.

BİZE VERİLEN HAKKI KULLANMAK İSTİYORUZ

Şehit eşi Fatma Gündoğdu ise yaşanan bu olayla ilgili açıklama yaptı. Eşini Vatan için toprağa veren kadın, belirli bir süredir oğlu ile birlikte Çiftlikköy ilçesinde yaşadıklarını ve şehit yakını olduklarından dolayı kendilerine devlet tarafından verilen hakkı kullanmak istediklerini söyledi. 

Toplu taşıma aracında tartışma yaşadığı şoförün kendisine inanmayarak ısrarla ücret talep ettiğini ve kendisinin de ücret ödemeyeceğini söyleyen Mehmet Gündoğdu, bunun üzerine şoförün kendisini otobüsten indirdiğini söyledi. Otobüs şoförüne belediyeye giderek kendisinden şikayetçi olacağını söyleyen Gündoğdu, şoförün bu sözler üzerine daha da sinirlendiğini söyleyerek otobüs şoförünün kendisini darp ettiğini belirtti. Aile toplu taşıma şoföründen şikayetçi oldu.

 

yalova şehit şehit çocuğu otobüs şoförü darp