Yalova'da Kaçırılan 5 Yaşındaki Eylülden Acı Haber! Bonzai Bağımlısı Tarafından Tecavüze Uğrayıp Öldürüldü!

TAKİP ET

Çocuk istismarı haberi bu kez Yalova'dan geldi. Yalova'da yaşayan 5 yaşındaki Eylül çocuk parkında oynarken kaçırılmıştı ve her yerde aranıyordu. Ancak küçük Eylül'den acı haber geldi. 5 yaşındaki Eylül'ün cesedi metruk bir binanın içindeki valizden çıktı. Eylül'ün öldürülmesine gelen iddialar ise kan dondurdu. Bonzai bağımlısı olduğu söylenen M.ŞA'nın minik kızı önce kaçırıp daha sonrada tecavüz ederek öldürdüğü iddia edildi.

Çocuk istismarı haberi bu kez Yalova’dan geldi. Yalova’da yaşayan 5 yaşındaki Eylül çocuk parkında oynarken kaçırılmıştı ve her yerde aranıyordu. Ancak küçük Eylül’den acı haber geldi. 5 yaşındaki Eylül’ün cesedi metruk bir binanın içindeki valizden çıktı. Eylül’ün öldürülmesine gelen iddialar ise kan dondurdu. Bonzai bağımlısı olduğu söylenen M.ŞA’nın minik kızı önce kaçırıp daha sonrada tecavüz ederek öldürdüğü iddia edildi.

Yalova’nın Çınarcık İlçesi Koru Beldesi Atakent Mahallesinde yaşayan 5 yaşındaki Eylül dün öğle saatlerinde hemen evlerinin yanında bulunan çocuk parkında kayboldu. Parka kızına bakmak için giden anne A.U kızını orada göremeyince deliye döndü. Annenin hemen jandarmaya haber vermesinin ardından olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri geldi. AFAD ve jandarma ekipleri sabaha kadar arama başlattı ve çevredeki metruk binalar incelemeye alındı. 

CESEDİ VALİZDEN ÇIKTI

Parkta kaybolan ve sabaha kadar arama çalışmaları başlatan 5 yaşındaki minik Eylül’ün cesedi sabah saat 09.00 sıralarında metruk bir evde bulundu. Jandarma ekiplerinin metruk bir evde bulduğu minik kızın cesedi valizin içinden çıktı.

BONZAİ BAĞIMLISI PARKTAN ALIP YANINDA GÖTÜRMÜŞ

5 YAŞINDAKİ Eylül’ü parktan kaçırarak yanına alıp götürdüğü belirlenen M.Ş.A adlı şahıs kısa sürede yakalandı. Metruk binanın yanına gelen minik Eylül’ün yakınları ise büyük bir acı içinde gözyaşlarına boğuldu. Minik Eylül Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme işlemlerinden sonra önce Yalova Devlet Hastanesinin morguna daha sonra otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna sevk edildi. 

TECAVÜZ İDDİASI

Gelen iddialara göre 5 yaşındaki Eylül’ü alıp götüren bonzai bağımlısı M.Ş.A minik kızı parktan alıp kaçırarak tecavüz etti daha sonrada öldürdü. Olay sonrası Eylül’ün akrabaları M.Ş.A’nın evini bastı araya giren jandarma kalabalığı zor sakinleştirdi. 

 

yalova 5 yaşındaki eylül bonzai tecavüz öldürüldü parkta kaybolan eylül öldürüldü