Whatsapp'ta Yeni Dönem Başlıyor

TAKİP ET

Facebook yönetiminde bulunan Whatsapp yeni güncellemelerle birlikte değişmeye devam ediyor. Şimdilerde ise reklamlar için harekete geçildiği öğrenildi.

Facebook yönetiminde bulunan Whatsapp yeni güncellemelerle birlikte değişmeye devam ediyor. Şimdilerde ise reklamlar için harekete geçildiği öğrenildi. 

Facebook yönetimi tarafından satın alınan Whatsapp son zamanlarda çeşitli güncellemeler ile birlikte değişmeye devam ediyor. Mesaj silme süresinin uzatılması, durum güncellemesinin gelmesi, mesajların şifrelenmesi ve daha pek çok yeniliğin ardından bundan sonraki dönemde Whatsapp için reklam döneminin başlayacağı ifade edildi. 

Whatsapp üzerinden reklam güncellemesinin konuşulması şimdiden çeşitli tartışmaları beraberinde getirmeye başladı. Pek çok kullanıcı şimdiden durumdan rahatsız olacağını dile getirdi. İletişim için kullanılan whatsapp üzerinden reklam görmenin pek çok kullanıcıyı olumsuz anlamda etkileyeceği konuşulanlar arasında yer alıyor. 

WHATSAPP REKLAM DÖNEMİ SEVİLECEK Mİ?

Milyarlarca kişi tarafından kullanılan mesajlaşma platformu üzerinde reklam görmek zorunda olmak kişileri etkileyecek gibi görünüyor. Bu durumda asıl endişe reklamlardan sıkılan kişilerin bu dönemde mesajlaşma platformunu kullanmaktan vazgeçebilmesi üzerinde duruluyor. Uygulamanın bir süredir reklam gösterimi konusunda çalıştığı belirlendi. Yakın zamanda başarılı sonuçların alınmasının ardından reklamlar işletmelere farklı şekillerde satılacak. Facebook yönetimi ve kurucusu ile Whatsapp yönetimi konusunda reklam konusunda bazı anlaşmazlıkların yaşandığı ifade edilmişti. Sadece bu konu yüzünden 2017 yılında işten ayrılmalar gerçekleşmişti. Şimdilerde ise fikrin hayata geçirilmesine çok az zaman kaldı. Sosyal medya üzerinden kullanıcılar olumsuz fikirlerini ve tepkilerini belirtmeye başladılar. 

whatsapp reklam güncelleme