Whatsapp Yeni Özelliği İle Geliyor!

TAKİP ET

Popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yeni özelliği ile bomba bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Güncelleme ile tatil modu seçeneği eklenecek.

Popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yeni özelliği ile bomba bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Güncelleme ile tatil modu seçeneği eklenecek. 

Online mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp son zamanlarda yeni güncellemeleri ile dikkat çekiyor. Dünya çapında milyarlarca kişi tarafından kullanılan online uygulamanın daha iyi hizmet vermesi ve pek çok ihtiyacı karşılaması adına yeni özellikleri ile yenilenmeye başladığı ifade ediliyor. Yakın zamanda mesaj silme özelliğinin saat farkının uzatılması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

Whatsapp geliştiricileri tarafından yeni bir özellik üzerinde çalışılıyor. Bunun için tatil modu denen özelliğin üzerinde çalışmaların gerçekleştirildiği belirtildi. Bu özellikle ile gelen mesajların her zaman ekrana gelmesi engellenmiş olacak. 

TATİL MODU ÖZELLİĞİ DİKKAT ÇEKECEK

Whatsapp geliştiricileri kullanıcıların deneyimlerini geliştirmeleri amacıyla düzenleniyor. Şimdilerde yetkili isimlerin üç farklı güncelleme üzerinde çalıştıkları öğrenildi. En dikkat çeken özellik ise tatil modu özelliği, Bu özelliğin güncellemelerle birlikte gelmesi ve hayata geçirilmesinin ardından  arşivlenen sohbetler için gelen mesajların ana ekrana düşmeleri de engellenmiş olacak. Gruplarda bulunan ve arşivlenen mesajların ise yine gruplarda kalması devam edecek. Yeni mesaj geldiği zaman normalde arşivlenen mesajlar ana ekrana düşüp arşivden çıkıyor. Yeni özellikle ile mesaj gelse dahi mesajların arşivde kalması devam edecek. Bireysel sohbetler içinde aynı uygulamanın devam etmesi bekleniyor. Güncellemeler milyonlarca kullanıcı tarafından heyecanla bekleniyor.

whatsapp güncelleme tatil modu