Whatsapp Durumu Trans Birey Cinayetini Aydınlattı

TAKİP ET

Antalya'da sırtından 7 bıçak darbesiyle öldürülen 39 yaşındaki trans birey Gökçe Saygı'nın cinayete kurban gitmeden 3 saat önce geceyi birlikte geçirdiği 20 yaşındaki katil zanlısı Şahin Y.'nin Fotoğrafını telefondaki WhatsApp uygulamasının durum kısmından paylaştığı ortaya çıktı. Bu görüntülerden yola çıkan polis ekipleri katil zanlısı Şahin Y. ile olay anında evde bulunan Ş.K.'yi Yakalayarak gözaltına aldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda apartman Sakinleri binada "Dur yapma senin Allah'ın yok mu"  diye bağıran bir kişiyi duyduktan sonra seslerin kesilmesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Seslerin 1 katta trans birey Gökçe saygının evinden geldiğinin belirlenmesi üzerine içeriye giren polis ekipleri Saygı’nın cesedini buldu. Trans bireyi sırtından 7 defa bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ

Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde araştırma başlatırken yan binanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan incelemede katil zanlısının Pencereden atlayarak uzaklaştığı tespit edildi.

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

Polis ekipleri görüntülerden yola çıkarak katil zanlısının  Şahin Y. olduğunu  belirledi. Dün Öğle saatlerinde Kepez ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda katil zanlısı ve beraberinde bulunan bir kişi gözaltına alındı. Şüpheli emniyette verdiği ifadede Gökçe Saygın'ı kıskandığını,  Bu nedenle aralarında çıkan tartışma sonucunda 7 bıçak darbesiyle öldürdüğünü söyledi. Ş.K'nın da cinayet sırasında aynı evde olduğu tespit edildi. 

 

antalya trans birey cinayet