Venezuela uyruklu kadın girdiği mağazada 8 tane pantolonu üst üste giyerek çalmaya çalıştı!

TAKİP ET

Peru'da bir alışveriş merkezine gidip 8 tane pantolonu üst üste giyerek çalmak isteyen kadın güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Peru’da Venezuela uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın, girdiği bir mağazada 8 tane pantolonu üst üste giydi. Üst üste giydiği 8 tane pantolonla mağazadan çıkmak isteyen kadın, güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Çıkardığı pantolonları tek tek saydılar

Venezuela uyruklu kadının mağaza içindeki tedirgin tavırları çalışanların dikkatini çekti. Zayıf olduğu için 8 tane pantolonu rahatça üzerine giyen kadın mağazadan çıkmayı başaramadı.  Mağaza çalışanlarının durumu güvenlik görevlisine bildirmesi üzerine kadının üzeri arandı. Yakaladıkları kadını bir kabine götüren kadın güvenlik görevlileri, Venezuela uyruklu kadının 8 tanesini üst üste giymeyi başardığı pantolonları tek tek çıkardı. O anları başka bir kadın güvenlik görevlisi kameraya kaydetti. 

İfadesi alınması için emniyete götürüldü

Yaşanan olay karşısında mağaza çalışanları ve güvenlik görevlileri şaşkınlık yaşadı. Daha sonrasında güvenlik görevlileri polisi arayarak durumu anlattı. Olayın yaşandığı mağazaya gelen polis ekipleri Venezuela uyruklu kadını, ifadesini almak için emniyet müdürlüğüne götürdü. Güvenlik görevlileri 8 tane pantolonu tek tek üzerinden çıkardığı anları kameraya kaydetti. Kaydedilen bu görüntüleri sosyal medya hesapları üzerinden yayınladı. Yaşanan bu olay kısa süre içinde en çok konuşulanlar arasına girdi.

peru 8 tane pantolonu üst üste giyip çalmak istedi