Valizde Bebek Cesedi Çıktı! Vahşi Aile Hakkında Karar Verildi

TAKİP ET

Valizde çıkan bebek cesedinin ardından konu incelemeye alındı. Cinayeti üvey baba ile öz annenin işlediği minik bebeğin korkunç işkenceler sonrasında hayatını kaybettiği belirlendi.

Gaziantep'te bir parkta bulunan valizin içerisinden öldürülmüş bebek cesedi çıkmıştı. Bunun ardından polis bu vahşeti kimin gerçekleştirdiğini öğrenmek adına çalışmalara başladı. Bebeğin Suriyeli olduğu ve ailesi tarafından korkunç şekilde katledildiği öğrenildi. Bunun üzerine Suriyeli üvey babanın cinayeti işlediği tespit edildi. Canavarca hislerle cinayet işlemek suçundan üvey baba ağırlaştırılmış müebbet cezası alırken anne ise taksirle ölüme neden olma suçundan dolayı 5 yıl 4 ay hapis cezası aldı. 

Duruşma 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmanın ardından karar verildi. Tutuklu sanıkların bebeği öldürdükleri delillerle ve alınan itiraflarla birlikte kesinleştirilmiş oldu. Suriyeli anne ve üvey babanın işlediği cinayette aile boyu kararın verildiği öğrenildi. 

ÜVEY BABA SUÇU İNKAR ETTİ

Tutuklu sanık olan ve üvey baba olduğu tespit edilen Ziyat el Abdullah suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Daha önceki savunmalarını tekrar ederek suçsuz olduğunu öne sürdü. Savunması sırasında 'Ben kimseyi öldürmedim. Özellikle 6 aylık bir çocuğu öldürmek için herhangi bir nedenim yok. Çocuk benim çocuğum değil' dedi. 

Üvey babanın küçük bebeğe uzun zamandır eziyet ettiği, öldürmeden bir hafta önce duvara çarparak şiddet gösterdiği ortaya çıktı. Yine minik bebeği darp ettiği sırada bebeğin daha fazla dayanamayarak hayatını kaybettiği yapılan incelemelerin ardından ortaya çıktı. Tüm bunlar olurken öz annenin ise birlikte yaşadığı adama müdahale etmediği, olanlara göz yumduğu tespit edildi. 

gaziantep cinayet suriyeli aile