Uzun Zamandır Kızını Arıyordu, Dolaptan Çıktı!

TAKİP ET

Esra Erol'un programına katılarak 1 yıldır babası tarafından kaçırılan kızını arayan kadın canlı yayında gözyaşları eşliğinde kızına kavuştu. Küçük kız ise uzun zaman sonra dolaptan çıktı.

Esra Erol tarafından sunulan programa katılan Meltem İlkar isimli kadın 4 yaşındaki kızını yaklaşık 1 yıldır göremediğini gözyaşları içerisinde anlattı. Canlı yayına katılan genç kadın kızının babası tarafından kendisinden kaçırıldığını ve bu yüzden çok mağdur olduğunu anlattı. Gözyaşları içerisinde çocuğuna kavuşmak için gün sayan anneye müjdeli haber verildi. Canlı yayında Esra Erol aracılığı ile bir yıldır görmediği kızına kavuştu.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran talihsiz kadın kızına ulaşamadığı için son derece üzgün olduğunu belirtti. 1 yıl öncesi kızının babası tarafından 4 yaşındaki kızı Ece'ye kavuşmak istediğini anlattı. Kızına kavuşmanın hayalini kuran genç kadına canlı yayına müjdeli haber verildi. Tam 3 kez mahkeme ve icra yolu ile kızına yasal hakları çerçevesinde ulaşmak istediğini anlattı. Ancak bu süreçte tüm denemelerine rağmen başarılı olamadığı öğrenildi. 

KÜÇÜK KIZ DOLABIN İÇİNDE BULUNDU

Annenin gözyaşları içerisinde aradığı kızına programın avukatı aracılığı ile ulaşıldı. Araya giren polis ekipleri de küçük kızın Ankara'da olduğunu öğrendi. Küçük kızı annesine teslim etmek üzere minik Ece için yola çıkıldı. 

Eve varıldığı zaman eski eş kapıyı açmak istemedi. Eve polis eşliğinde çilingir çağrıldı. Ardından küçük kız ev içerisinde aranmaya başlandı. 4 yaşındaki kız çocuğu dolabın içerisinde saklanmış halde bulundu. 1 yılın ardından canlı yayında annesine kavuşma anı ise ekran başındakilerin gözlerini yaşarttı. 

esra erol kayıp kız dolap