Uzaklaştırma Kararı Olan Koca Kilidi Silahla Kırdı, Sonrası Dehşet

TAKİP ET

Kocaeli'nde hakkında karısının aldırdı uzaklaştırma kararı bulunan koca Sait parlak yıldız, eşinin evinin kapısını kırarak kadının üzerine Kurşun yağdırdı. Katil koca olayın ardından evden 200 metre uzaklıkta yakalanırken "Başkasıyla ilişkisi olduğu için öldürdüm" ifadelerini kullandı.

Kocaeli'nde hakkında karısının aldırdı uzaklaştırma kararı bulunan koca Sait parlak yıldız, eşinin evinin kapısını kırarak kadının üzerine Kurşun yağdırdı. Katil koca olayın ardından evden 200 metre uzaklıkta yakalanırken "Başkasıyla ilişkisi olduğu için öldürdüm"  ifadelerini kullandı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Sait Parlakyıldız,  eve zorla girerek eşi Elif Parlakyıldız'ın üzerine tabancayla Kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  olaydan sonra yakalanan katil zanlısı koca ise eşinin başkasıyla birlikte olduğunu ve bu nedenle öldürdüğünü söyledi.

SİLAHLA KAPININ KİLİDİNİ KIRDI
Kocaeli'nde Darıca Cami Mahallesi Öğretmen zatiye celemen sokakta Gece saatlerinde yaşanan olayda eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen Sait Parlakyıldız eve geldi. Parlakyıldız bir süre kapıyı yumrukladı ancak kapı açılmayınca tabancasını çıkartıp Kapının kilidine artarda ateş etti.

EŞİNİN ÜZERİNE 4 EL ATEŞ ETTİ
Kapının kilidinin bulunduğu yerin kırılmasının ardından içeriye giren koca eşinin üzerine 4 adet eş etti. Başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Elif Parlakyıldız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Eşini vuran koca olaydan sonra Kaçarken Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Elif parlak yıldız yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cani koca ise olaydan sonra polis ekipleri tarafından evin 200 metre ilerisinde yakalandı.

kocaeli darıca kadn cinayeti koca son dakika