Uyuyor Numarası Yaparak Kızı Taciz Etti! Metro'da Yaşanan Taciz Olayı Bir Tanık Tarafından Görüntülendi

TAKİP ET

İstanbul'da metroda kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Yapılan iddiaya göre metroda bulunan bir erkek yolcu hemen yanında oturan bir kadın yolcuyu taciz etti. Yaşanan o anlar karşı tarafta oturan bir kadın tarafından saniye saniye görüntülenerek sosyal medyadan paylaşıldı.

 İstanbul’da metroda kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Yapılan iddiaya göre metroda bulunan bir erkek yolcu hemen yanında oturan bir kadın yolcuyu taciz etti. Yaşanan o anlar karşı tarafta oturan bir kadın tarafından saniye saniye görüntülenerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Sosyal medya dünden beri metroda yaşanan taciz olayını konuşuyor. Gelen iddialara göre olay İstanbul metrosunda yaşandı. bir kadın tarafından görüntülenen taciz olayı sosyal medyada herkesin tepkisini çekti. Metroda bulunan bir erkek yolcu hemen yanında oturan bir kadın yolcuyu uyuyor taklidi yaparak taciz ediyor. Bunu gören ve kayıtsız kalamayan bir kadın yolcu yaşanan tüm anları cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Bununla da yetinmeyen kadın tacizde bulunduğunu iddia ettiği kişinin karşısına geçerek herkesin içinde yaptıklarını yüzüne vurdu. Kadının tepki gösterdiği şahıs bu görüntülerin silinmesini istese de kadın onun söylediklerine aldırış etmeden görüntülediği her şeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerin paylaşılmasıyla birlikte birçok destek mesajı gelmeye başladı. 

 

metroda taciz taciz iddiası istanbul tacize tanık oldu sosyal medya twitter