Uyuşturucu Tacirleri Bunu da Yaptı! Güvercinin Sırtında 200 Adet Uyuşturucu Hap Bulundu!

TAKİP ET

Uyuşturucu tacirleri bu kadarına da pes dedirtecek ir yöntemle herkesi şaşkına çevirdi. Kuveyt'te yaşanan ilginç olay bu da oldu dedirtti. Kuveyt'te bulunan uyuşturucu tacirleri yeni yöntemi ile ağızları açık bıraktı. İşte uyuşturucu tacirlerinin yeni yöntemi.

Uyuşturucu tacirleri bu kadarına da pes dedirtecek ir yöntemle herkesi şaşkına çevirdi. Kuveyt’te yaşanan ilginç olay bu da oldu dedirtti. Kuveyt’te bulunan uyuşturucu tacirleri yeni yöntemi ile ağızları açık bıraktı. İşte uyuşturucu tacirlerinin yeni yöntemi.

Kuveyt’te ki uyuşturucu tacirlerinin uyguladığı yöntem herkesi şaşkına çevirdi. Güvercin’in sırtından çıkan 200 adet uyuşturucu hap polis tarafından tespit edildi. Polisin el koyduğu uyuşturucu hapların güvercinin sırına konduğu ve güvercinin posta halinde kargo yapılmış şekilde bulunduğu belirtildi. 

Çok eski zamanlardan bu yana güvercin uzak yerlere mektup göndermek amacıyla kullanılıyor. Fakat Kuveyt’te güvercini kullanım şekli herkesi şoke etti. Uyuşturucu tacirleri güvercini posta şeklinde kargolanmış halde uyuşturucu için kullandı. Resmi makamların açıklamasına göre hafta içi uçan bir güvercinin sırtına bağlanmış bir paketle tespit edildiği ve polislerin güvercini tespit ederek yakaladığı ve kontrol altına aldığı belirtildi. Yine uzmanların yaptığı açıklamaya göre uyuşturucu tacirleri bölgede artık bu şekilde uyuşturucu ticaretini kuşlar üzerinden yaptığı belirtildi.

Uyuşturucu tacircileri tarafından yollanmış olan kuşun Irak üzerinden geldiği ve Kuveyt’e doğru ilerlediği belirlendi. şehir içinde gezerken tespit edilen kuşun polisler tarafından alınarak duruma el konulduğu belirtildi. Polisler kuşta inceleme yaptıktan sonra sırtında 220’e yakın uyuşturucu hap buldu. Güvercin’in sırtında bulunan haplar alınarak duruma gerekli müdahale yapıldı. 

 

uyuşturucu tacirlerinin yeni yöntemi uyuşturucu tacirleri güvercinle uyuşturucu tacirliği kuveyt güvercin