Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Kadının Pişkinliği Şaşkına Çevirdi! "Çıkınca Devam"

TAKİP ET

Denizli'de uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlardan birisi ise kendilerini çeken kameralara "Sanki çekince satmayacağız mı? Çıkınca tekrar satacağız, çıkınca devam" diyerek pişkinliği ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Denizli’de uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlardan birisi ise kendilerini çeken kameralara  "Sanki çekince satmayacağız mı? Çıkınca tekrar satacağız, çıkınca devam" diyerek pişkinliği ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Denizli’de son zamanlarda uyuşturucu tacirlerine yönelik takiplerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pamukkale İlçesi’nde ve Karşıyaka bölgesi olarak bilinen noktada şafak vakti tespit edilen 15 ayrı eve eş zamanlı operasyon yapıldı. Evlere ise kapıları koçbaşı ve balyozla kırarak girildi. 

ÇIKINCA DEVAM…

Yapılan operasyonlarda torba evi olarak da kullanıldığı öğrenilen evle birlikte 15 adreste çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi ve 14 kişi de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Operasyonlarda ise 2 kilo 468 kilo esrar, 676 adet ecstasy hap ve çok sayıda silah, altın ve para ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şüpheliler ise emniyette ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildiler. Adliyede ise kendilerini çeken kameralara kadınlardan bir tanesinin söyledikleri adeta herkesi şaşkına çevirdi. İsminin M.B olduğu öğrenilen kadın kameralara  "Sanki çekince satmayacağız mı? Çıkınca tekrar satacağız, çıkınca devam" dedi. Polis ekipleri ise kadının hemen ağzını kapattı ve adliyeye o şekilde götürdü.