Uyuşturucu Bağımlısı Şahıs, Taksim'in Göbeğinde Bu Halde Ölü Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Taksim'de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen sıvı Kaldırımda ölü bulundu.

İstanbul Taksim'de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen sıvı Kaldırımda ölü bulundu. 

İstanbul’un en kalabalık yerlerinden biri olan Taksim'de uyuşturucu madde bağımlısı ya da Sinerji olduğu öne sürülen şahıs, Kaldırımda oturur halde ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

YOLDA YÜRÜYEN VATANDAŞLAR FARK ETTİ
İstanbul'da Bülbül Mahallesi Kavuncu Hasan Sokak üzerinde bu sabah saat 08.30 sularında meydana gelen olayda Sabah saatlerinde yolda yürüyen vatandaşlar bir şahsın Sokak üzerinde Kaldırımda hareketsiz şekilde durduğunu fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve Sağlık ekibi yaptıkları İnceleme sonucunda şahsın öldüğünü belirledi.

OTURUR ŞEKİLDE BULUNDU
Polis ekipleri daha sonra ölen şahsın çevresini güvenlik şeridiyle kapatarak üstüne battaniye örttüm.  Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda şansına uyuşturucu madde bağımlısı ya da Sinerji olduğu öne sürüldü. 42 yaşında Gürkan Orta isimli biri olduğu öğrenilen şahısın cenazesi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili olarak polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

istanbul son dakika taksim uyuşturucu bağımlısı ölü bulundu