Uyumadan Önce Yumurta Yemek Bakın Ne İşe Yarıyor

TAKİP ET

Avustralyalı Beslenme Uzmanı Sharon Natoli,Yumurta yemenin sağlığa ve vücudu olan faydalarından söz etti. Her gün 2 adet yumurta tüketmenin tırnak, saç ve deri güçlendirdiğini belirten Natoli, bir yumurtanın Akşam yemeğinde tüketilmesinin ise uyku süresini ve kalitesini arttırdığını dile getirdi.

Avustralyalı Beslenme Uzmanı Sharon Natoli,Yumurta yemenin sağlığa ve vücudu olan faydalarından söz etti.  Her gün 2 adet yumurta tüketmenin tırnak, saç ve deri güçlendirdiğini belirten Natoli,  bir yumurtanın Akşam yemeğinde tüketilmesinin ise uyku süresini ve kalitesini arttırdığını dile getirdi.

Faydaları saymakla bitmeyen yumurta Sadece genel sağlığa değil aynı zamanda cilt sağlığına da iyi geliyor. Avustralyalı Beslenme Uzmanı Sharon Natoli,  protein deposu yumurtanın her gün 2 adet tüketilmesi durumunda tırnak, saç ve deri güçlendirdiğini söyledi. Yumurtanın sadece sabahları değil Akşam yemeğinde de tüketebileceğiniz söyleyen Natoli,  Akşam yemeğinde bir yumurta yemenin uyku suresini ve kalitesini arttırdığını dile getirdi.

DAHA KALİTELİ VE UZUN UYKUYA YARDIMCI OLUYOR
Yumurtanın içerisinde bulunan doğal bir sedatif  nedeniyle uyku kalitesini ve sürecine katkı sağladığını belirten Avustralyalı Beslenme Uzmanı Natoli, sedatiflerin düşük dozda kullanıldığında Bunalım ve gerginliğe gideren uyku ilaçlarını verilen genel ad olduğunu dile getirdi. Sedatif adı verilen bu maddenin Vücudun bir uyku hormonu olan melatonin i daha fazla salgılanmasını ve kişiyi uykuya hazırladığını söyleyen Natoli,  yumurtanın sadece uykuya olan etkilerinden bahsetmenin Onun için bir haksızlık olacağını dile getirdi. İyi bir uyku düzeninin anahtarını sağlıklı beslenme olduğunu söyleyen Natoli,  yumurtanın aynı zamanda içerdiği yüksek protein nedeniyle Tok tuttuğunu ve kilo alımına engel olduğunu,  bunun yanı sıra stres düzeyini de azalttığını dile getirdi.

 

Avustralyalı Beslenme Uzmanı Sharon Natoli yumurta yumurtanın faydaları sağlık uyku düzeni uyku kalitesi sağlıklı beslenme