Uykusunda Dehşeti Yaşadı! Sinirden Deliye Dönen Genç Kadın Sevgilisinin Cinsel Organını Bahçıvan Makasıyla Kesti

TAKİP ET

Duyanların dehşete düştüğü olay, Arjantin'de meydana geldi. 26 yaşında olduğu öğrenilen ve mimarlık yapan Brenda Barattini isimli genç bir kadının öfkelendiği sevgilisinin evine giderek sevgilisinin uyuduğu sıralarda eline aldığı bahçıvan makasıyla cinsel organını kesti.

Duyanların dehşete düştüğü olay, Arjantin’de meydana geldi. 26 yaşında olduğu öğrenilen ve mimarlık yapan Brenda Barattini isimli genç bir kadının öfkelendiği sevgilisinin evine giderek sevgilisinin uyuduğu sıralarda eline aldığı bahçıvan makasıyla cinsel organını kesti.

HERŞEY UYURKEN OLDU

Arjantin’de meydana gelen ve akıllara durgunluk veren olayda, sevgilisine öfkelendiği öğrenilen genç kadının öfkeyle yola çıkarak sevgilisinin evine geldiği öğrenildi. Evde sevgilisinin uyuduğu sırada öfkeden gözü dönen genç kadın genç adama dehşeti yaşattı.

GÖZÜ DÖNMÜŞ KADIN TUTUKLANDI

Sevgilisi uykuda olduğu sıralarda büyük bir öfkeyle eline aldığı bir bahçıvan makasıyla sevgilisinin cinsel organını kesen genç kadın cinsel organın büyük bir kısmını kesti. Sevgilisinin öfkeyle yaptığı olay sonucunda büyük acı duyan ve çığlık çığlığa uyanan adam ise acı içinde kıvrandı. Kanlar içinde kalan ve apar topar hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Brenda Barattini isimli kadının polisler tarafından gözaltına alınarak tutuklandığı bilgisine ulaşıldı. Genç kadının kaç yıl hapis cezasına çarptırıldığı bilinmezken, talihsiz adamın kesilen cinsel organının yerine takılıp takılmadığı hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

 

Dünya haberleri Arjantin Sevgilisinin cinsel organını kesti Bahçıvan makası cinsel organı kesen kız