Üvey Baba 2 Yaşındaki Çocuğu Döverek Ağır Yaraladı

TAKİP ET

Sakarya'nın Geyve ilçesinde korkunç bir üvey baba dehşeti yaşandı. 29 yaşındaki üvey baba 2 yaşındaki Esma Asel Kolat'ı feci şekilde döverek ağır yaraladı

Sakarya'nın Geyve ilçesinde korkunç bir üvey baba dehşeti yaşandı. 29 yaşındaki üvey baba 2 yaşındaki Esma Asel Kolat'ı feci şekilde döverek ağır yaraladı

Sakarya'nın Geyve ilçesinde korkunç bir üvey baba dehşetinin yaşandığı öğrenildi. Halit Kolat 4 çocuk sahibi olduğu eşinden kısa bir süre önce boşanıp zaman kaybetmeden başka birisi ile evlendi. 3 çocuğunu yanına alırken bir çocuğunu annede bıraktı. 2 yaşındaki Esma içinde yakında yanına alacağını ifade etti. 

Ardından 2 yaşındaki kızının annesi tarafından şiddete uğradığını duyunca kızını almak için eski eşinin evine gitti. Eski eş kızını babaya vermek istemedi. Bunun ardından 4 gün önce 2 yaşındaki kız çocuğunun ölesiye dayak yediği için ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Küçük kızın vücudunda darp izlerine rastlanırken kafatasında iki kırıl olduğu öğrenildi. Durumunun ağır olduğu açıklanırken takip edilmek üzere yoğun bakıma alındı. Hastaneye kaldırıldığı sırada yolda kalbinin durduğu ve doktorların müdahalesi sonrasında hayata geri döndüğü ancak durumunun kritik olduğu öğrenildi. Anne ifadelerinde kızını üvey babanın darp ettiğini anlattı. Üvey baba ve anne gözaltına alındı. Ardından üvey babanın tutuklandığı annenin ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Şikayetçi olan ailenin ardından konu hakkında polis tarafından da soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

sakarya üvey baba dehşeti