Uşak'ta Yürekleri Burkan Kaza! 1 Polis Memuru Şehit Düştü

TAKİP ET

Uşak'ta yürekleri burkan bir trafik kazası meydana geldi. Uşak Havalimanı'nda görevli olan ve ekip otosuyla görev yerine giden Ramazan Bülbül, ön lastik patlayınca orta refüje çıktı. Feci kazada ise polis memuru Ramazan Bülbül şehit düştü.

Uşak’ta yürekleri burkan bir trafik kazası meydana geldi. Uşak Havalimanı’nda görevli olan ve ekip otosuyla görev yerine giden Ramazan Bülbül, ön lastik patlayınca orta refüje çıktı. Feci kazada ise polis memuru Ramazan Bülbül şehit düştü. 

Uşak’tan yürekleri burkan bir kaza haberi geldi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan polis memuru Ramazan bülbül, görev yerine Uşak Havalimanı’na gidiyordu. Fakat karayolu üzerinde birden ekip arabasının ön lastiği patlayınca polis memuru Ramazan Bülbül, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araba ise orta refüje çıktı ve beton direklerden bir tanesine çarparak durabildi. Kaza sonrası ise olay yerine hemen sağlık ekipleri intikal etti.  Ancak sıkıştığı arabadan çıkartılan polis memuru Ramazan Bülbül’ün şehit düştüğü haberi verildi. 

Şehit polis Ramazan Bülbül’ün cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Uşak Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü. Kazayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.

 

Uşak trafik kazası Uşak Havalimanı Uşak Devlet Hastanesi