Uşakta Doktor Dehşet Saçtı! Önce Hemşireleri Isırdı, Darp Etti Bu Da Yetmedi Üzerlerine Alkol Döktü

TAKİP ET

Uşak'ta doktor dehşeti yaşandı. Aile Hekimi olarak görev yapmakta olan bir doktorun yaptıkları herkesi şok etti. Hemşirelere saldıran doktor hemşirelerden birini ısırdı ve üstüne üstlük bir de darp etti. Fakat gözü dönmüş doktorun öfkesi bir türlü dinmedi ve hızını alamayarak hemşirelerin üzerine saf alkolü olduğu gibi boca etti. Doktor bununla da kalmadı ve orada bulunan vatandaşlarla sağlık çalışanlarına ağzına gelen hakareti söyledi.

Uşak’ta doktor dehşeti yaşandı. Aile Hekimi olarak görev yapmakta olan bir doktorun yaptıkları herkesi şok etti. Hemşirelere saldıran doktor hemşirelerden birini ısırdı ve üstüne üstlük bir de darp etti. Fakat gözü dönmüş doktorun öfkesi bir türlü dinmedi ve hızını alamayarak hemşirelerin üzerine saf alkolü olduğu gibi boca etti. Doktor bununla da kalmadı ve orada bulunan vatandaşlarla sağlık çalışanlarına ağzına gelen hakareti söyledi.

Uşaktan gelen doktor vahşeti Uşak Sağlık-Sen Şube Başkanı tarafından da doğrulandı. Gelen bilgilere göre Uşak Kemalöz Aile Sağlığı Merkezinde görev yapmakta olan Aile Hekimi A.İ.A’nın kendisi gibi Aile Hekimi olan başka bir doktoru darp ettiği bilgileri alındı. Doktor bununla da yetinmedi bir hemşireyi ısırdı ve bazı hemşirelerin üzerine saf alkol döktü. Hızını alamayan doktorun orada bulunan vatandaşlara ve sağlık çalışanlarına da hakaretler yağdırdığı bilgileri alındı. Gelen tüm bilgiler Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhammet Ali Aloğlu tarafından doğrulandı. 

AKIL SAĞLIĞININN YERİNDE OLMADIĞINDAN ŞÜPHELENİLİYOR

Yaşanan olay sonrasında gazetecilere açıklama yapan Aloğlu, yaşanan olay sonrasında Aile Hekimi A.İ.A hakkında çok sayıda şikayet olduğunu belirtti. Aloğlu yaptığı açıklamada, doktorun merkezde çalışan kendisi gibi doktor olan bir kişiyi darp ettiğini, bir hemşireyi bacağından ısırdıktan sonra diğer birkaç hemşirenin üzerine saf alkol döktüğünü ve olay anında çevrede bulunan vatandaşlarla sağlık çalışanlarına hakaret yağdırdığını söyledi. Açıklamalarının devamında, "A.İ.A. herkese küfredip hakaretlerde bulunuyor, 4,5 ayda merkeze gelen  hasta sayısı yarı yarıya azaldı. Hakkında savcılığa yapılmış şikayetler var, bir  an önce A.İ.A'nın görevde alınması gerekli. Merkezdeki 4 hekim arkadaş ve tüm  sağlık çalışanları şikayetçi." ifadelerini kullanan Aloğlu durum için gerekenin bir an önce yapılması gerektiğini belirtti.

SÖZ KONUSU DOKTOR HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

Doktorun yaptığı birçok saldırı sonrasında Uşak Halk Sağlığı Müdürü olan Hasan Kaya’dan da durumla ilgili bir açıklama geldi. Hasan Kaya söz konusu Doktor A.İ.A hakkında idari soruşturma açıldığı ve Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin de konuyla ilgili yakından incelemeler yaptığını söyledi. 

 

uşak doktor gözü dönmüş doktor hemşireleri ısırdı üzerlerine alkol döktü darp etti uşakta doktor dehşeti