Unutkanlığı Canına Mal Oldu!

TAKİP ET

Adana'da paspasın altında olduğunu unuttuğu anahtar için apartman boşluğuna çıkan kadının 7. kattan düşünce feci şekilde can verdi.

Adana'da paspasın altında olduğunu unuttuğu anahtar için apartman boşluğuna çıkan kadının 7. kattan düşünce feci şekilde can verdi. 

Adana'nın Çukurova ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Buse Kurt isimli 21 yaşındaki genç kız akşam saatlerinde erkek arkadaşı ile birlikte eve geldir. Ancak eve geldikten sonra anahtarı yanında olmadığını fark etti. Bunun ardından kredi kartı ile kapıyı açmak için bir süre boyunca uğraştı. 

Kredi kartı ile yaptığı denemelerin ardından başarısız olunca apartman boşluğundan evinin balkonuna geçmek istedi. Erkek arkadaşının yardımı ile tabureye çıkan genç kız balkona geçmeye çalıştı. Bunun üzerine dengesini kaybeden genç kız feci şekilde can verdi. 

ANAHTAR PASPASIN ALTINDA ÇIKTI

Taburenin üzerine çıkan genç kız bir anda dengesini kaybetti. Bunun ardından balkona geçmeye çalıştığı sırada 7. kattan aşağı düştü. Apartmanda yaşayan komşular ve çevre tarafından hemen sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine sağlık ekipleri geldiği zaman genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis tarafından ise dairede inceleme yapıldığı öğrenildi. Yapılan incelemelerde evin anahtarının paspasın altında olduğu öğrenildi. Bunun ardından erkek arkadaşı sorgulanmak üzere polis tarafından merkeze götürüldü. konunun cinayet mi intihar mı yoksa kaza mı olduğu konusunda soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

adana 7.kat unutkanlık