Ünlüler Reklamını Yaptı Ancak İçerisinden Zehir Çıktı

TAKİP ET

Seda Sayan ve Deniz Akkaya gibi isimlerin reklamını yaptıkları zayıflama çayı olan Teff tohumlu çaydan kansere sebep olan bir maddenin çıktığı öğrenildi.

Seda Sayan ve Deniz Akkaya gibi isimlerin reklamını yaptıkları zayıflama çayı olan Teff tohumlu çaydan kansere sebep olan bir maddenin çıktığı öğrenildi. 

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden çeşitli ürünlerin reklamları yapılıyor. ünlü isimlerle yapılan anlaşmalar sonrasında yapılan reklamlar pek çok kişiyi etkiliyor. Özellikle zayıflamak isteyen pek çok kişinin reklamlarını sık sık gördüğü Teff tohumlu çayın incelemesi yapıldı. 

Seda Sayan, Deniz Akkaya ve daha pek çok ünlünün sosyal medya hesabı üzerinden reklamını yaptığı teff tohumlu çayın içerisinde kanser malzemelerinin bulunduğu ve insan sağlığını olumsuz anlamda etkilediği belirlendi. Sağlık Bakanlığı tarafından konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

ZAYIFLAMA ÇAYLARINDAN UZAK DURUN

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan reklamlar çerçevesinde Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı. İnsanların hayatını tehlike altına atabilecek her türlü durumun ortadan kaldırılması için çay satışlarının engellenmesine karar verildi. Özel kliniklerde yapılan incelemeler sonrasında ünlülerin tanıtımını gerçekleştirmiş olduğu teff tohumlu çay satışının yasaklanmasına karar verildi. İçerisinde bulunduğu tespit edilen sübitramin maddesinin kansere sebep olduğu öğrenildi. Özellikle çayın uzun süreli kullanılması halinde ölümcül sonuçların ortaya çıkabileceği ifade edildi. Konu hakkında Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen soruşturma devam ediyor.

zayıflama çayı teff çayı kanser maddesi