Ünlü Futbolcuya Tecavüz Davasında Kötü Haber Geldi!

TAKİP ET

Dünyanın konuştuğu yıldız futbolcu Ronaldo'nın bir kadın modele tecavüz ettiği ve kadın modelin elbisesinde bir DNA bulunduğu iddia edilirken yıldız futbolcu iddiaları yalanlıyor.

Dünyaca ünlü Portekizli oyuncu Ronaldo bir süredir tecavüz iddiaları ile gündeme gelmeye başladı. Bu süreç içerisinde Mayorga isimli kadına tecavüz ettiği iddia edildi. Tecavüze uğradığını iddia eden kadın ise bu süreçte Ronaldo'yu işaret etti. Polise intikal eden olay sonrasında bir soruşturma açıldı. Bu soruşturma sonrasında genç kadının elbisesinde bir DNA örneğine rastlandı. Ardından polis harekete geçti ve zaman kaybetmeden ünlü futbolcudan DNA örneği alacağını açıkladı. 

ABD'nin Las Vegas kentinde bir kadın tarafından tecavüzle suçlanan ünlü yıldız futbolcu Ronaldo iddialar hakkında açıklama yapma gereği duymamıştı. Ancak durumun polise intikal etmesinin ardından durumu kabul etmediğini özellikle belirtmişti. 

DNA BULUNDU!

34 yaşında olan eski Amerikalı model Mayorga ise 2009 yılında yaşandığını iddia ettiği olay sonrasında Las Vegas'ta bulunan bir otel odasında ünlü futbolcunun kendisine saldırdığını ve cinsel istismarda bulunduğunu söylüyor. Amerika medyasında büyük ilgi gören haber sonrasında Mayorga'nın bir elbisesinde başka birine ait bir DNA'nın bulunduğu konuşuluyor. 

Polis tarafından yapılan araştırmaların ardından bu DNA'nın kime ait olduğunun araştırıldığı açıklandı. Bunun için yıldız futbolcudan da bir DNA örneğinin alınması bekleniyor. Bu talebin tartışmalara sebep olmasının ardından yetkililer tarafından bir açıklama yapıldı. Bu isteğin son derece standart ve olması gereken bir istek olduğu bir kez daha dile getirildi. İddialara göre bu kadınla 2010 yılında ünlü futbolcunun bir anlaşma yaptığı ve kadına 375 bin dolar ödediği söyleniyor. 

ronaldo tecavüz dna örneği