Uçakta Skandal! Yolcu Tecavüze Uğradı!

TAKİP ET

New York uçağına binen kadın yolcunun sarhoş bir başka yolcu tarafından uçağın tuvaletinde cinsel tacize uğradığı iddia edildi.

New York uçağına binen kadın yolcunun sarhoş bir başka yolcu tarafından uçağın tuvaletinde cinsel tacize uğradığı iddia edildi. 

Son günlerde tüm dünya tarafından uçakta yaşanan bir skandal konuşulmaya başlandı. Phoenix'ten havalanan ve New York City'e uçak için havalanan uçakta yaşanan skandal tüm hava yolu şirketlerini de harekete geçirdi. Uçağa binen bir kadının başka bir erkek yolcu tarafından uçak içerisinde tecavüze uğradığı belirlendi. 

Genç kadının vermiş olduğu ifadeler çerçevesinde uçakta tuvalete gittiği sırada sarhoş başka bir erkek yolcu tarafından takip edildiğini ve tuvalette korkunç bir şekilde cinsel istismara uğradığını belirtti. Talihsiz kadın uçak iner inmez zaman kaybetmeden hastaneye giderek konu hakkında rapor aldığını belirtti. 

TECAVÜZCÜ HAKKINDA İŞLEM BİLE YAPILMADI

Bilinçli bir şekilde hastaneye giden ve durumu raporlayan kadın sonrasında şikayetini gerekli mercilere ulaştırdığını açıkladı. Ancak buna rağmen karşı taraf hakkında işlem bile yapılmadığını açıkladı. 2017 yılının Haziran ayında meydana gelen olay sonrasında herhangi bir gelişme yaşanmaması talihsiz kadının duruma isyan etmesine sebep oldu. Olay yaşandıktan hemen sonra uçakta bulunan uçuş görevlilerine de durumu anlattığını ancak kimsenin tepki vermediğini belirtti. Güvenlik güçlerine başvurmadan önce rapor almak için hastaneye giden ve sonrasında şikayetçi olan kadın tecavüz eden kişi hakkında en ufak bir işlem yapılmadığını belirtti. Aynı zamanda güvenlik sağlanmadığı için havayolu şirketine de dava açtığını belirtti. 

tecavüzcü havayolu şirketi uçakta tecavüz