Uçakta Dehşet! Uçağın İçi Bir Anda Isınmaya Başladı, Yolcular Fenalık Geçirdi

TAKİP ET

Rusya'da buz gibi havada uçuş için uçağın içine binen yolcular büyük şok yaşadı. Otobüsle Aprona getirilen yolcular eksi 25 derecelik hava sıcaklığında Uçağa bindi.

Havalimanında bekledikleri sırada uçağın içi birden ısınmaya başlayınca yolcular neye uğradıklarını şaşırdı. Uçağın İçerisi neredeyse 50 dereceye kadar ulaştı ve kaynıyordu. Neredeyse hiç sauna haline gelen uçağın içerisinde yolcular Nefes almakta güçlük çekmeye başladı. Tabii ki bu duruma tepki gösteren yolcular, "Şimdi iniyoruz", "Uçağı durdurun", "Uçmak istemiyorum"  diye feryat etti. 

“CEHENNEME UÇUŞ”

Söz konusu uçağın içerisinde bulunan şarkıcı Vladimir Shakhrin, "Kaynıyor gibi hissediyordum, 50 dereceydi" Sözleri ile Başından geçenleri anlattı. Uçağın pilotu herhangi bir risk olmadığını ve havalandırmanın düzeleceğini söylese de bazı yolcular fenalık geçirdi. Olayın ardından Sibirya Hava Yolları hakkında havacılık yetkilileri tarafından soruşturma başlatılırken bir görevlinin söyledikleri kafaları daha da karıştırdı. Olayla ilgili açıklama yapan görevli aynı uçakta daha önce de aynı sorunun yaşandığını dile getirdi.

uçak rusya dehşet sıcak